in

Σάκης Τανιμανίδης: Όταν στο world party κόντεψε να πεθάνει ο Γιώργος Μαυρίδης

Στα όρια τους είχαν φτάσει οι συντελεστές του World Party

Μπορεί σήμερα να μη μιλάνε αλλά Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης έκαναν ταξίδια σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, ωστόσο σε ένα από αυτά, ο Γιώργος Μαυρίδης κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του!
Πιο συγκεκριμένα. ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Σάκης Τανιμανίδης έζησαν μία απίστευτη περιπέτεια η οποία παραλίγο να αποδειχθεί μοιραία, όταν επισκέφθηκαν το Κατμαντού.

Στο πλαίσιο των γυρισμάτων και λίγο πριν την ανάβαση στα Ιμαλάια, αποφάσισαν να νοικιάσουν ελικόπτερο και να φτάσουν στα 4.500 μέτρα!
Ωστόσο, βρέθηκαν αντιμέτωποι με το altitude sickness, τη νόσο των ορειβατών, που εμφανίζεται λόγω απότομης αλλαγής υψομέτρου.

Διαφήμιση

Τι συνέβη; Ο Γιώργος Μαυρίδης έχασε την ανάσα του καθώς η φιάλη οξυγόνου σταμάτησε να λειτουργεί.

Ο ίδιος, σε συνέντευξη του στο έχει περιγράψει την περιπέτεια του: «Πέφτω κάτω και προσπαθώ να καταπιώ αέρα. Η φιάλη οξυγόνου που έχουμε μαζί μας δεν λειτουργεί από δικό μας λάθος και οι επόμενες 8 ώρες είναι ίσως ό,τι πιο δύσκολο έχω ζήσει μέχρι τα 36 μου χρόνια.

Είναι η πρώτη φορά που φτάνω τόσο κοντά στον θάνατο και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και σας μιλάω αυτή τη στιγμή. Η περιπέτεια αυτή είναι κάτι που ίσως θα θυμάμαι για πάντα!».

Ο φίλος και συνεργάτης του Σάκης Τανιμανίδης, είχε πει με τη σειρά του:

«Πολλές φορές ξεπερνάμε τα όρια στα γυρίσματα και αυτό το κάνουμε γιατί έτσι είμαστε εμείς. Αυτή τη φορά, όμως, στο Νεπάλ πραγματικά ήμασταν υπερβολικοί. Κάναμε βλακεία λόγω της απειρίας μας και αυτό παραλίγο να μας κοστίσει ακριβά!»

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Γουάντα Νάρα: Νεες φωτογραφίες ΚΟΛΑΣΗ. Ποια είναι επιτέλους η γυναίκα που έχει πάθει παράκρουση όλος ο πλανήτης

Michelle Lewin

Δεν έχεις ξαναδεί πιο τούμπανο – Η Michelle Lewin έχει απόθεμα σε όλο της το σώμα. Viral Φωτογραφίες κ Video με γυμναστική