in

Κατερίνα Καινούργιου χώρισε: Οριστικός ο χωρισμός και Deadline η γιορτή του Φιλίππου Τσαγκρίδη

katerina kainourgiou plastikes

Την επόμενη Κυριακή στις 14 του μήνα είναι η γιορτή του Φίλιππου Τσαγκρίδη και σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες μας το ζευγάρι δεν θα είναι μαζί την ημέρα της ονομαστικής του εορτής.

Κάποιοι από το φιλικό περιβάλλον του γόνου της εφοπλιστικής οικογένειας αφήνουν να εννοηθεί ότι θα είναι και η μέρα που θα υπάρξει οριστική ρήξη και ο τσακωμός θα γίνει χωρισμός.

Υπάρχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία ώστε αν χάσμα που που έχει ήδη ανοίξει μεταξύ των δύο πρώην συντρόφων να μπορέσει γεφυρωθεί με αφορμή την ονομαστική εορτή και ίσως να κλείσει αφού λίγες μέρες αργότερα είναι και η ονομαστική εορτή της Κατερίνας Καινούργιου!

Διαφήμιση

Περισσότερες πληροφορίες προφανώς και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε όμως αυτό που ξέρουμε είναι ότι μέσα στις επόμενες δυο-τρεις εβδομάδες θα δοθούν οι αφορμές και οι ευκαιρίες για να υπάρξει επικοινωνία μεταξύ τους και ίσως να λύσουν τις διαφορές που έχουν!

Στα αυτιά μας έχουν φτάσει φήμες από το κοντινό περιβάλλον που αναφέρουν ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να είναι μαζί αυτοί οι δύο όμως τις κρατάμε απλά σαν φήμες αφού δεν έχουμε επιβεβαιώσει κάτι τέτοιο από δικές μας πηγές!

Δικός μας κοινός γνωστός απλά δεν γνωρίζει

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση
βικυ καγια dwts

Βίκυ Καγιά: ΣΟΚ για τα τραγικά ποσοστά τηλεθέασης του Dancing with the Stars

Σάκης Αρσενίου: Δεν θέλω να βλέπω κανένα. Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι