in

Ρουκ Ζουκ: Άφωνη η Ζέτα Μακρυπούλια. ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ποσοστό τηλεθέασης. Τα viral video κ το γέλιο κανουν δουλεια

Ζετα Μακρυπούλια

Ένα διανόητο νούμερο στο ποσοστό τηλεθέασης έκανε χθες το ρουκ ζουκ με τη Ζέτα Μακρυπούλια στον ΑΝΤ1 αφού έπιασε το εκπληκτικό 30% στο νεανικό κοινό!

Η Ζέτα Μακρυπούλια σκουπίζει τη ζώνη, προσφέρει φυχαγωγία, χιούμορ και γέλιο και γεμίζει χρήματα το κανάλι του Αμαρουσίου!

Όλο αυτό έχει να κάνει και με τα εκπληκτικά viral βίντεο που συχνά βλέπουμε και πλέον υπάρχει ειδικός λογαριασμός στο instagram που τα προωθεί! Ο κόσμος λατρεύει τη Ζέτα Μακρυπούλια, η ίδια το απολαμβάνει και έχει απογειώσει φέτος το παιχνίδι!

Διαφήμιση

Καθημερινά διάφορα viral βίντεο από το ρουκ ζουκ κάνουν το γύρω του ίντερνετ με χιλιάδες κοινοποιήσεις και θεάσεις. Έχουμε ακούσει πραγματικά απίστευτες ατάκες αλλά και μαργαριτάρια!

Η Ζέτα Μακρυπούλια ξέρει να διαβάζει πρώτα και να ξεκουμπώνει στη συνέχεια τους παίκτες έχοντας πολλά inside jokes και κώδικες επικοινωνίας που όσοι βλέπουν αλλά και όσοι πηγαίνουν να παίξουν γνωρίζουν!

Συμμετάσχουν κυρίως νεαρά άτομα, οι περισσότεροι σε ηλικία που είναι η έχουν τελειώσει τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο υπάρχει άπλετο χιούμορ και διάθεση για γέλιο και τρολάρισμα!

Όλα αυτά αποτυπώνονται καταγράφονται και περνάνε στον τηλεθεατή. Το 30% είναι το μεγαλύτερο νούμερο που έχει σημειώσει το ρουκ ζουκ μέχρι τώρα Και δείχνει μία τεράστια δυναμική για να το αυξήσει ακόμα περισσότερο

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Σάσα Μπάστα η Φάρμα: Όσο τσαπίζει στο ριάλιτι δες τη τότε που έπαιζε κλαρίνο. Βιρτουόζα. Viral Video

Viral Video: ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ. Το Buzzer beater του Αιώνα στο Μονακό