in

Rihanna: Στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου με ροκ ντύσιμο και latex τοπ

Η δισεκατομμυριούχος τραγουδίστρια και επιχειρηματίας περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον A$AP Rocky, και λάμπει από ευτυχία

Στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου δεν θα μπορούσε να μην πάει η γυναίκα-σύμβολο του στιλ, η  Rihanna. Έτσι, λοιπόν, την Παρασκευή 25/2, παρακολούθησε το λαμπερό σόου της Gucci για την φθινοπωρινή κολεξιόν 2022 με τον εκλεκτό της καρδιάς της, A$AP Rocky, με τον οποίο περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Η επιτυχημένη τραγουδίστρια, μόλις εμφανίστηκε στον χώρο διεξαγωγής του event, αναστάτωσε τον ανδρικό πληθυσμό, φορώντας αυτήν τη φορά ένα ροκ σύνολο.

Η έγκυος σούπερ σταρ της ποπ, φορώντας ένα μαύρο, latex crop top, το οποίο έχει λεπτομέρειες με δαντέλα, ανέδειξε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και μαγνήτισε τα βλέμματα. Ταυτόχρονα, ιδιαίτερο είναι το μαύρο, χαμηλόμεσο παντελόνι της με τη στάμπα κόκκινου δράκου.

Διαφήμιση

Φώτισε το σύνολό της, επιλέγοντας μία λιλά γούνα και ένα αστραφτερό, εκκεντρικό αξεσουάρ μαλλιών. Λάμψη της χάριζαν επίσης το μακρύ κολιέ, τα βραχιόλια και τα δαχτυλίδια. Όσον αφορά το μακιγιάζ της ιδιοκτήτριας της εταιρείας Savage X Fenty, είχε τονίσει τα μάτια της με μία λιλά σκιά (η οποία ταίριαζε απόλυτα με την γούνα της) και είχε δώσει όγκο στα χείλη της με ένα απαλό κόκκινο κραγιόν.

Όσον αφορά τον 33χρονο σύντροφό της και ράπερ, εκείνος εμφανίστηκε με total black σύνολο. Φρόντισε, όμως, να δώσει χρώμα στο ντύσιμό του, φορώντας μουσταρδί γάντια σκι και κρατώντας μία μπεζ-καφέ βαλίτσα Gucci.

Η 34χρονη δισεκατομμυριούχος, αν και είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, δεν σταματά να επιλέγει αποκαλυπτικά outfits και να επιδεικνύει τη σέξι πλευρά του εαυτού της. Έτσι νιώθει, έτσι πράττει και εμάς λόγος δεν μας πέφτει.

Ωστόσο, όπως αναφέρεται σε χθεσινό (25/2/2022) δημοσίευμα της ιστοσελίδας Page Six, η Rihanna, σε πρόσφατες συνεντεύξεις της, έχει αναφερθεί στις σέξι εμφανίσεις που έχει κάνει κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης της και εξακολουθεί να κάνει.

Πριν λίγες ημέρες, στην αμερικανική ιστοσελίδα Refinery29 δήλωσε: «Αυτή τη στιγμή, θέλω πραγματικά να δείχνω τη σέξι πλευρά μου. Όταν οι γυναίκες μένουν έγκυες, η κοινωνία της αναγκάζει να κρύβουν το σώμα τους, να μην φορούν σέξι ρούχα, με εκείνες να νομίζουν ότι δεν είναι πια θηλυκές. Εγώ δεν το πιστεύω αυτό».

Εν συνεχεία, η δημοφιλής τραγουδίστρια και επιχειρηματίας τόνισε: «Τώρα φοράω ρούχα τα οποία πριν μείνω έγκυος δεν τολμούσα να δοκιμάσω. Όσο πιο πολλά λουράκια και cut outs έχει ένα ρούχο, τόσο πιο πολύ μου αρέσει».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Mark Zuckerberg: Πόλεμος και στα Social. Αυτά είναι τα μέτρα του Facebook κόντρα στους Ρώσους εισβολείς

Ζιζέλ Μπούντχεν: Όταν άπλωσε τα πόδια της. Η φωτογραφία που ταρακούνησε το instagram