in

Ριάλιτι τηλεόραση: Πασίγνωστος παίκτης πιάστηκε να κλέβει καλλυντικά

Έσκασε σαν είδηση και δεν μπορώ να το πιστέψω! Πασίγνωστος παίκτης που πρωταγωνίστησε φέτος σε ριάλιτι της τηλεόρασης πιάστηκε στην Κυψέλη να κλέβει καλλυντικά αξίας 150 ευρώ από σούπερ μάρκετ!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν είναι ότι τα είχε ανάγκη αλλά φαίνεται να είναι κλεπτομανής κάτι το οποίο γνωρίζουν τόσο οι οικείοι του όσο και το περιβάλλον του αφού από μικρή ηλικία έχει συλληφθεί αρκετές φορές για μικροκλοπές χωρίς βέβαια να έχει φτάσει κάποιο περιστατικό στην αστυνομία ή στα δικαστήρια!

Ο συγκεκριμένος παίκτης είναι άνδρας, συμμετείχε σε ριάλιτι που κράτησε αρκετούς μήνες στην τηλεόραση χωρίς ο ίδιος να παραμείνει αρκετά σε αυτό!

Διαφήμιση

Από τη στιγμή που έσκασε η συγκεκριμένη είδηση και κυκλοφόρησε, από υπάλληλο του σούπερ μάρκετ που ήταν στο περιστατικό, τα μηνύματα στις ομάδες των πρώην παικτών του ριάλιτι έχουν πάρει φωτιά!

Σε κάθε περίπτωση το σούπερ μάρκετ δεν συνέχισε σε καταγγελία και αναφορά στην αστυνομία και το θέμα διευθετήθηκε στο ταμείο, όπου τα καλλυντικά αφέθησαν χωρίς να πληρωθούν!

Η δικαιολογία ήταν ότι κατά λάθος τα έβαλε στην τσάντα που κρατούσε!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Jack Fenton: Αυτός είναι ο 22χρονος βρετανός που διαμελίστηκε από το ελικόπτερο για μία selfie φωτογραφία

Πάτρα: Επέστρεψε η Πατρινιά που έφυγε Αμερική όταν «βούιξε» ο τόπος από το ροζ viral βίντεο