in

Ελένη Μενεγάκη: Η βασίλισσα κάνει ίδια τηλεθέαση με την Queen Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Τις δύο παρουσιάστριες χωρίζουν κάπου 18 χρόνια σε ηλικία, καμιά εικοσαριά σε εμπειρία, τρεις γάμοι 4 παιδιά, ένα πτυχίο και φυσικά ο τίτλος!

Όμως στη μάχη της τηλεθέασης κάνουν σχεδόν τα ίδια νούμερα.

Τώρα το λες επιτυχία της Σπυροπούλου; το λες τελευταία ένσημα της Μενεγάκη; όπως κι αν το πεις ή η ουσία είναι αυτή.

Διαφήμιση

Η Ελένη Μενεγάκη χθες έκανε μόλις 11,3 τα εκατό στο γενικό σύνολο ενώ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου 11,8 αντίθετα στο δυναμικό σύνολο η Ελένη έκανε 15,1 και η Κωνσταντίνα 14.

Δεν έχει σημασία άν δε συναντιούνται στην ίδια ζώνη. Σημασία έχει ότι μόλις 11 στους 100 ανθρώπους που βλέπουν τηλεόραση εκείνη την ώρα επιλέγουν την Ελένη Μενεγάκη και άλλοι τόσοι επιλέγουν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Για την Ελένη Μενεγάκη επιτυχία δεν το λες σίγουρα. Όσο για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν πάει και άσχημα δεδομένου ότι το τηλεοπτικό προϊόν και η παραγωγή είναι γενικά low budget

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ευτυχία Κορδόνη

Την ευτυχία τη βρίσκει ο κάθε ένας εκεί όπου την αναζητά. Την Ευτυχία Κορδόνη όμως θα τη βρεις μόνο στο Koolnews. Αγαπά να περνά όμορφα και όχι πάντα μπροστά στα φώτα. Και Μύκονος και ελεύθερο camping. και κοσμικό ποτό και υποβρύχιο στο ζαχαροπλαστείο. Δίδυμος, τι άλλο. contact [email protected]

Διαφήμιση
ελινα παπιλα breakfast

Ελίνα Παπίλα: Έβγαλε το φίλτρο από το Instagram και τρόμαξε και η ίδια!

Viral βίντεο: Έτσι σου πουλάνε σαπάκι για καλό αυτοκίνητο. Δες πως γυρνάνε τα χιλιόμετρα με ένα κινητό τηλέφωνο