in

Ρία Τσίγα: Της έκλεψαν το λογαριασμό στο instagram με 320k followers. Πόσο το πουλάνε:

Η Ρία Τσίγα είναι από τα πιο όμορφα μοντέλα που πέρασαν ποτέ από το mega channel και γενικά τις πρωινές εκπομπές, τότε που η ενότητα μόδα είχε ζωντανή επίδειξη από τα κορυφαία ονόματα του ελληνικού modeling.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσίευε όμορφες φωτογραφίες και είχε συγκεντρώσει ένα πολύ μεγάλο αριθμό ακόλουθων, πάνω από 320.000!

Διαφήμιση

Πριν περίπου 2 μήνες ένας Τούρκος κατάφερε και απέκτησε πρόσβαση στο λογαριασμό της! Η Ρία Τσίγκα έφτιαξε καινούργιο και θα λέγαμε ότι γενικότερα δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα με όλο αυτό.

Πριν λίγες μέρες ο λογαριασμός ενεργοποιήθηκε ξανά και βγήκε προς πώληση από τον Τούρκο που τον έχει κλέψει. Μάλιστα σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του μας ζήτησε 150 δολάρια για το λογαριασμό σε κρυπτονομίσματα η μεταφορά χρημάτων με Western Union!

Αυτός είναι ένας κλασικός τρόπος για να κερδίσουν χρήματα οι χάκερς. Κλέβουν ένα λογαριασμό με αρκετές χιλιάδες followers, δίνουν ένα χαμηλό τίμημα στους υποτιθέμενους υποψήφιους αγοραστές, όμως σε καμία περίπτωση η μεταφορά χρημάτων μέσω κρυπτονομισμάτων Western Union δεν εγγυάται ότι θα λάβετε αυτά που σας πουλάνε!

Σίγουρα θα ζήτησαν χρήματα και από τη Ρία Τσίγα τα οποία και δεν έλαβαν.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι κανείς δεν πρέπει σε αντίστοιχες περιπτώσεις να πληρώνει για αγορά κλεμμένων λογαριασμό και το μόνο που μπορείτε να κάνετε και σας συστήνουμε είναι Report και αναφορά

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Νίνα Άγκνταλ: Βάζει το χέρι ΕΚΕΙ που καίγεται πολύ και δεν σου αφήνει περιθώρια! Θα την ερωτευτείς μετά από αυτή τη φωτογραφία

Τζούλια Αλεξανδράτου: Πουλάει γυμvά της βίντεο και φωτογραφίες με τις ευλογίες του ΓKOMΕΝΟΥ