in

Ρία Αντωνίου: ΟΛΑ ΕΞΩ Η φωτογραφία που διέλυσε το Μαϊάμι – Έβαλε τα δίχτυα, έβγαλε το μαγιό και σόκαρε τον κόσμο

Η Ρία Αντωνίου είναι μία από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες Ελληνίδες στο χώρο του modeling, καταφέρνοντας να κάνει διεθνή καριέρα και να εντυπωσιάζει με την ομορφιά της και την παρουσία της. Ξεκίνησε από τα πελοποννησιακά καλλιστεία, όμως η πραγματική της εκτόξευση ήρθε όταν συμμετείχε στον διαγωνισμό Dancing with the Stars της Ιταλίας.

Από τότε, η Ρία Αντωνίου ζει μια ζωή γεμάτη πολυτέλεια και ταξίδια. Έχει ταξιδέψει σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων της Ελλάδας, της Ευρώπης, της Ιταλίας και της Αμερικής, και έχει συμμετάσχει σε πολλά φωτογραφικά πρότζεκτ και συνεργασίες με γνωστούς φωτογράφους.

Διαφήμιση

Όταν η Ρία Αντωνίου έκανε διεθνή καριέρα oι υπόλοιπες δήθεν influencer δεν ήξεραν ούτε που είναι το Ντουμπάι!

Εδώ και πολλά χρόνια έχει ανοίξει τα φτερά της και κυνηγάει ό,τι μπορεί στο εξωτερικό. Συμμετέχει σε φωτογραφία πρότζεκτ, ποζάρει για τον φακό γνωστών φωτογράφων και κάνει βήματα που θα την φέρουν πιο κοντά σε μεγαλύτερες δόξες. Στην Ελλάδα πάντως έχει κατακτήσει τα πάντα και μας αφήνει να την θαυμάζουμε.

Το Μαϊάμι είναι από τις περιοχές του κόσμου που οι σέξι γυναίκες είναι τόσες πολλές, ώστε η έννοια χάνει πολλή από την ισχύ της. Δεν αντιλαμβανόμαστε με την ίδια ένταση το σέξι εμείς και όσοι έχουν βρεθεί στο Μαϊάμι. Εκεί το μάτι χορταίνει από πληθωρικές και αποκαλυπτικές κοπέλες και οι παραλίες είναι γεμάτες. Ρία Αντωνίου όμως είμαστε βέβαιοι ότι δεν έχουν.

Η Ρία Αντωνίου ταξίδεψε για μερικές μέρες στο Μαϊάμι όπου συμμετέχει σε φωτογραφικά πρότζεκτ και με τις δύο φωτογραφίες που ανάρτησε στο προφίλ της στο Instagram μας ενημέρωσε γι΄αυτό που θα δούμε και στο μέλλον.

Ένα από τα λίγα μοντέλα της χώρας μας που κυνηγάει την καριέρα στο εξωτερικό και τα καταφέρνει με αρκετή επιτυχία, η Ρία Αντωνίου φωτογραφήθηκε για τον φακό του Matt Dunn, με τον οποίο συνεργάζεται διαρκώς στις ΗΠΑ και μάλιστα ο κατάλογος των φωτογραφιών ήταν μέρος ενός promo που παίχτηκε στο διάλειμμα του Super Bowl.

Και σίγουρα οι Αμερικάνοι θα ζήλεψαν λίγο που τη Ρία Αντωνίου την χαίρονται οι Ιταλοί.

Στην πρώτη φωτογραφία είναι με ένα διχτυωτό μαγιό, καθισμένη σε ένα βράχο, με τα πόδια ελαφρώς σταυρωμένα και τον ήλιο να την λούζει και στη δεύτερη με ένα λευκό μπικίνι και κανονικό σταυροπόδι, πάλι σε ένα βράχο. Οι καμπύλες της είναι και στις δύο περιπτώσεις το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και το βλέμμα της το seductive στα καλύτερα του.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Αλείφει τα μάγουλα και υποδέχεται το καλοκαίρι με καυτό Video

Ντέμης Νικολαΐδης: Επιτέλους μίλησε – Τα είπε όλα για το διαζύγιο από τη Δέσποινα Βανδή