in

Ράιαν Σούγκντεν: Tόπλες στη σέλα κάνει ποδήλατο,τραβάει την κοτσίδα και selfie φωτογραφία στο μπάνιο και καλύπτει όλες τις απαιτήσεις

Μια ξανθιά γυναίκα είναι πάντα ικανή να τραβήξει τα βλέμματα. Μια ξανθιά γυναίκα όπως η Rhian Suggers είναι ικανή για πολλά παραπάνω.

Λένε πως δεν γίνεται να μην προσέξεις μια ξανθιά γυναίκα. Και έχουν δίκιο. Το ξανθό είναι συνδεδεμένο στο μυαλό με συγκεκριμένες εικόνες και επειδή μια εποχή ήταν πιο σπάνιο από το μελαχρινό, όλα τα βλέμματα γύριζαν να δουν τι είναι αυτό το διαφορετικό και τόσο γοητευτικό.

Κι από τότε έμεινε στο DNA. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις ξανθών γυναικών που κάνουν upgrade την κατάσταση. Όπως η Rhian Suggers για παράδειγμα.

Διαφήμιση

Η Rhian δεν είναι μια ξανθιά που θα γυρίσεις να την κοιτάξεις αυθόρμητα, γιατί τράβηξε το βλέμμα του το χρώμα του μαλλιού της. Είναι μια ξανθιά που θα γυρίσεις να την παρατηρήσεις για πολλή ώρα, επειδή δόθηκε εντολή στον εγκέφαλο σου για να το κάνεις.

Είναι από τις ξανθιές που αν είσαι άλλων προτιμήσεων στο χρώμα θα αλλαξοπιστήσεις και θα το κάνεις και χωρίς ιδιαίτερη σκέψη.

Έχει ένα πρόσωπο κοριτσιού διπλανής πόρτας, γλυκό. Η αλήθεια είναι ότι με το σέξι δεν το έχει τόσο πολύ. Αλλά δεν έχει καμία σημασία, ούτε μειώνει το ενδιαφέρον γύρω της.

Γιατί μόλις το βλέμμα κατευθυνθεί προς τα νότια, θα δει ένα στήθος από τα πιο πλούσια φυσικά, θα δει ένα σώμα που έχει τον ατελείωτο και θα εύχεται να μην σταματήσει ποτέ να το κοιτάζει.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Το ζεύγος Κοκοβίκου έκανε βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης έγινε ΠΛΟΥΣΙΟΣ

ΣΟΚ: Σπάνιο δελφίνι ξεψύχησε γιατί όλοι ήθελαν selfie φωτογραφία – Ανθρωπος το χειρότερο είδος ΖΩΟΥ