in

Αφιέρωμα: Οι 11 πιο σέξι Divas του WWE και η Ελληνίδα Τρις Στράτους είναι για cage battle.

Αυτές οι γυναίκες βγάζουν άλλα γούστα. Είναι οι κρυφές φαντασιώσεις σου. Τα κορίτσια που έγιναν Divas στο WWE είναι για να έχουν το πάνω χέρι.

Υπήρχε μια εποχή πριν από καμιά 20 χρόνια που τα περισσότερα αγοράκια στηνόμασταν στην τηλεόραση, στο TV Magic για την ακρίβεια, κι ακόμα κι αν είμαστε Παναθηναϊκοί, δίναμε τηλεθέαση στο κανάλι, γιατί είχε ένα πρόγραμμα που ήταν πέρα από χρώματα.

Όλοι οι άντρες ενωνόμασταν με αυτό. Το WWE έχει μπει στις πιο δυνατές αναμνήσεις παιδιών που μεγάλωναν στις αρχές του 2000 και εκτός από τους τυπάρες (Rey Mysterio, John Cena, The Rock, Eddie Guerrero, Triple H, Rick Flair, Kane, Undertaker, Big Show), υπήρχαν και οι γυναίκες που ξυπνούσαν άλλα πάθη. Οι Divas.

Διαφήμιση

Άλλες μοντέλα, άλλες απλά πληθωρικές, έκαναν γκελ στους παραγωγούς του WWE και πήγαιναν είτε στην ομάδα του Smackdown είτε σε αυτή του RAW. Έκαναν και σχέσεις με τους wrestlers, όπως η Lita που γούσταρε τον Hardy, αλλά την άφησε έγκυο ο Kane ή η Torrie Wilson και η Ελληνίδα Trish Stratus.

Όταν έπαιζαν ξύλο μεταξύ τους η αδρεναλίνη των ανδρών ανέβαινε. Όταν έκαναν και το Fantasy, τότε το μυαλό απογειωνόταν. Με τις 12 Divas που ακολουθούν ένα πράγμα θα έχεις στο μυαλό σου. Να κάνεις μάχη σε κλουβί ή να πάθεις το περίφημο Triple Threat. Φυσικά οι παλαιότερες έχουν μια άλλη γλύκα.

Lana

Stacy Keibler Για λίγο κορίτσι του Clooney.

Lita – Ποιος δεν θα ήθελε να υποταχθεί σε αυτή την κόκκινη φλόγα;

Eva Marie Από τη νέα σοδειά, με πιο μοντελίστικη πορεία.

Sable Η απόλυτη μιλφάρα του ρινγκ.

Rosa Mendes

Eve Torres

Kelly Kelly

Nikki Bella

Τόρι Γουίλσον Με το χέρι στην καρδιά, η πιο όμορφα σέξι ξανθιά. Και με αναλογίες ιδανικές.

Μαρίς Ουελέτ

Τρις Στράτους

Όταν μάθαμε ότι έχει ελληνική καταγωγή, νιώθαμε διπλά περήφανοι που την βλέπαμε στο ρινγκ. Μάθαμε τελευταία ότι αφαίρεσε το στήθος που είχε προσθέσει. Το υπόλοιπο όμως παραμένει τούμπανο.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Κληρονόμησε την ομορφιά και το ταλέντο της γιαγιάς της: Η εγγονή της Τζένης Καρέζη έγινε 23 ετών και εντυπωσιάζει

Απόλυση: Ο Ράιαν Καν σου λέει τι δεν πρέπει να πεις στο αφεντικό σου για να μην απολυθείς