in

Ράδιο Αρβύλα Αντώνης Κανάκης: Επέστρεψαν αλλά στο Twitter τρένταραν ως ράδιο ξεφτίλα. Άγριο κράξιμο

Απολύτως τίποτα δεν είπε. Χαχανητά, με επιλεκτικό κοινωνικό σχόλιο και βίντεο-κοροϊδία παλιάς εποχής. Θα κάνει νούμερα βέβαια, γιατί τέτοια τηλεόραση μας αξίζει και το χιούμορ Σεφερλή πάντα πιάνει

Δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος σύμφωνα με τους Ράδιο Αρβύλα που να μην αναγνωρίζει ότι είναι ολόσωστοι και δεν φταίνε φυσικά σε τίποτα.

Σύμφωνα δε μάλιστα με την επιστροφή της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα όλος ο ντόρος δημιουργήθηκε σύμφωνα με τα λεγόμενά τους από την κυβέρνηση και τα παπαγαλάκια της!

Διαφήμιση

Με απλά λόγια οφείλεις να συμφωνήσεις μαζί τους. Ότι ο Στάθης επί 20 χρόνια τράβαγε βίντεο αλλά δεν τα έδειχνε στους φίλους του, μόνο τα έβαζε σε site για να καμαρώσει πίσω από ένα nickname.

Επίσης τα είδε όλη η Θεσσαλονίκη η Αθήνα και η Αλόννησος. Τα είδαν κοπέλες που δεν είναι καμία σχέση με τέτοια sites αλλά η παρέα του Αντώνη Κανάκη δεν τα είχε δει και δεν τα ήξερε ποτέ

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Viral Video clip ρετρό: Δείτε την Ιωάννα Πηλιχού να χορεύει τσιφτετέλι στο Σώτη Βολάνη!

Ράδιο Αρβύλα πιο πολύ τους έκραζαν παρά τους έβλεπαν: Τι νούμερα τηλεθέασης έκανε η επιστροφή τους