in

GNTM: Ο Στυλιανός αποκαλεί την Όλγα Νταλλα bitch. Τα Κυπριακά και η αντίδρασή της φιναλίστ του ριάλιτι

Η Όλγα Ντάλλα ήταν, γιατί πλέον σταμάτησε, κολυμβήτρια για την ομάδα του Ολυμπιακού. Παράλληλα σπουδάζει στα ΤΕΦΑΑ εμείς όμως τι μάθαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο διαγωνιστικό ριάλιτι μοντέλων του Star Channel το Next Top Model.

Η Όλγα κατάφερε και έφτασε στον τελικό όπου και πήρε την τρίτη θέση, όμως είχε και μία πρωτιά μέσα στο διαγωνισμό αφού κέρδισε την πρώτη θέση στην καρδιά του κύπριου συμπαίκτη της, του Στυλιανού με τον οποίον έγιναν ζευγάρι όσο βρίσκονταν μέσα στο σπίτι του Next Top Model!

Πλέον το ζευγάρι συγκατοικεί και μοιράζονται αρκετά συχνά κοινές στιγμές μέσα από τα social media, το instagram και το Τικ Τοκ. Μάλιστα στο δημοφιλές tik tok έχουν κοινό προφίλ

Διαφήμιση

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσαν πρόσφατα η Όλγα βρίσκεται στο κρεβάτι μπρούμυτα γυρισμένη και αυτός με έναν μαρκαδόρο γράφει κάτι στις πατούσες της!

@olganstyl

Mine 🖊😈

♬ sonido original – Valen Castillo

Η Όλγα Ντάλλα χαμογέλασε και απλά δημοσίευσε το βίντεο. Μάλιστα την επόμενη μέρα το ζευγάρι δημοσίευσε ένα νέο βίντεο όπου ξεκίνησε με μαθήματα κυπριακών.

Στο ρόλο της μαθήτριας φυσικά η Όλγα και του καθηγητή ο Στυλιανός

@olganstyl

Εσείς τις ξέρατε αυτές τις λέξεις ή μονο εγώ δεν είχα ιδέα;!😅

♬ original sound – Olga and Styl

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Lottie Moss: Αν και βρίσκεται σε αποτοξίνωση από τα ναρκωτικά, δεν σταματά να κολάζει το Instagram με σέξι στιγμιότυπα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Υιοθέτησε τη μεγαλύτερη τάση της άνοιξης