in

Πτήση MH370 + Πτήση MH17. 524 νεκροί και όμως αυτός είναι ο άνθρωπος ο οποίος γλίτωσε και από τις δύο μοιραίες πτήσεις της Malaysia

229 νεκροί στο αεροπλάνο της Malaysia Airlines που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς τον Μάρτιο του 2014. Και 295 στο αεροσκάφος της ίδιας εταιρείας που καταρρίφθηκε στην Ουκρανία λίγους μήνες αργότερα στις 7 Ιουλίου 2014.

Κι όμωςυπάρχει κάποιος ο οποίος γλίτωσε και από τις δύο μοιραίες πτήσεις!

Πρόκειται για τον Ολλανδό ποδηλάτη Μάαρτεν Ντε Γιονγκ. Ο Ντε Γιονγκ είχε κλείσει εισιτήρια με την πτήση που εξαφανίστηκε και παρέσυρε στο θάνατο 229 ανθρώπους τον Μάρτιο. Θα ήταν ο διακοσιοστός τριακοστός, εάν την ύστατη ώρα δεν έβρισκε απευθείας πτήση από την Κουάλα Λουμπούρ για την Ταϊβάν. Γλίτωσε… κατά λάθος.

Διαφήμιση

Χθες, θα ήταν στην πτήση που συνετρίβη (ή καταρρίφθηκε) στην Ουκρανία και θα ήταν ανάμεσα στους 298 νεκρούς. Βρήκε όμως φθηνότερα εισιτήρια για να φτάσει στον προορισμό του.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Έρευνα: Το ήξερες; Για αυτό δεν πρέπει να πλένεις το κοτόπουλο πριν το μαγειρέψεις

Νευρική ανορεξία: ΣΟΚ ζύγιζε 38 κιλά και την έσωσε η Disney