in

Πρώτες βοήθειες με μαγειρική ΣΟΔΑ: Το διττανθρακικό νάτριο και οι απίστευτες ιδιότητές του

Τι είναι η μαγειρική σόδα;

Η μαγειρική σόδα είναι επίσης γνωστή ως «διττανθρακική σόδα» ή «διττανθρακικό νάτριο», μια φυσική ουσία που υπάρχει σε όλα τα ζωντανά όντα. Βοηθά τα έμβια όντα να διατηρήσουν την ισορροπία του pH που είναι απαραίτητη για τη ζωή.
Η μαγειρική σόδα παρασκευάζεται από ανθρακικό νάτριο.
Είναι απαραίτητο σε κάθε σπίτι, καθώς είναι ένα εξαιρετικό καθαριστικό και αποσμητικό για όλες τις χρήσεις.
Βρείτε εδώ πολλές χρήσεις της σόδας

Αυτό όμως που ίσως δεν ήξερες είναι ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις μαγειρική σόδα για πρώτες βοήθειες.

Ανακουφίστε τον κνησμό και τον πόνο από τσίμπημα εντόμου με μια πάστα μαγειρικής σόδας.

Αφού αφαιρέσετε οποιοδήποτε κεντρί, φτιάξτε μια πάστα συνδυάζοντας 3 μέρη μαγειρική σόδα με 1 μέρος νερό.

Εφαρμόστε το στην πληγείσα περιοχή και αφήστε το να στεγνώσει. Ξεπλύνετε και επαναλάβετε, αν χρειάζεται.

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο [email protected]