in

Προφυλακτικά, εσώρουχα και… – Τι αφήνουν πίσω τους οι επιβάτες αεροπλάνων;


Είναι ο εφιάλτης της κάθε αεροπορικής εταιρείας. Ο συνεπιβάτης που θα ήθελες να δείρεις και να δέσεις στο φτερό του αεροπλάνου. Ο κίνδυνος να χάσεις την ψυχραιμία σου και να τσακωθείς μπροστά σε συνεπιβάτες και αεροσυνοδούς.

Όλοι έχουμε έρθει αντιμέτωποι με απολίτιστους ταξιδιώτες που φροντίζουν να κάνουν τη ζωή δύσκολη σε όσους έχουν την ατυχία να μοιραστούν μαζί τους την ίδια πτήση.

Τα περιστατικά «δύσκολων» επιβατών είναι χιλιάδες, όμως πλέον οι εξοργισμένοι συνεπιβάτες τους παίρνουν το αίμα τους πίσω διαπομπεύοντας τους στην ειδικά διαμορφωμένη για το σκοπό αυτό ιστοσελίδα «Passenger Shaming» που είναι αφιερωμένη στους χειρότερους πελάτες των αεροπορικών εταιρειών.

Διαφήμιση

Χιλιάδες κόσμος ανεβάζει καθημερινά φωτογραφίες από το εσωτερικό των αεροπλάνων, στις οποίες απεικονίζονται άνθρωποι με ζωώδεις τρόπους και συμπεριφορά που φροντίζουν να καταστρέψουν οποιαδήποτε πτήση αποφασίσουν να «τιμήσουν» με την παρουσία τους. Πίνουν, γδύνονται, αφήνουν τα εσώρουχά τους στα καθίσματα, δεν σέβονται την ιδιωτικότητα του διπλανού τους και κατά την αποβίβαση αφήνουν πίσω τους… συντρίμμια.

Απολαύστε τους χειρότερους επιβάτες όλων των εποχών και την επόμενη φορά που θα θελήσετε να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο μέσα στο αεροπλάνο, σκεφτείτε πως κάποιος μπορεί να καραδοκεί να σας ρεζιλέψει στο διαδίκτυο.

Προφυλακτικά, εσώρουχα & σύριγγες ειναι τα κορυφαία σκουπίδια

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Αεροπλάνο: Έρευνα – Πού πρέπει να καθήσετε αν θέλετε να επιβιώσετε σε περίπτωση πτώσης

Μέχρι τα 25 μας χρόνια κάνουμε γνωριμίες και φίλους – Τι συμβαίνει μετά;