in

Πρισίλα Πρίσλεϋ : ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ – Οι πλαστικές της είναι το χειρότερο extreme make over που έχεις δει ποτέ στη ζωή σου. Φωτογραφία

Θα μπορούσε να αποτελέσει μοντέλο για την τέλεια δυσφήμιση των αισθητικών επεμβάσεων, διαχρονικά.
Ξέραμε πως είχε υποβληθεί σε σειρά πλαστικών επεμβάσεων, μία εκ των οποίων όπως είχε αποκαλύψει είχε πολύ κακή έκβαση. Με την εμφάνιση της Πρισίλα Πρίσλεϊ σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, αυξήθηκαν οι υποψίες ότι προσπάθησε με νέα πλαστική να διορθώσει τα… αδιόρθωτα, κατορθώνοντας ωστόσο, το αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η 76άχρονη πρώην σύζυγος του Έλβις Πρίσλεϊ μπορεί να χαρακτηρισθεί από αγνώριστη έως τρομακτική, ενώ η επιδερμίδα της δείχνει να στερείται ρυτίδων, πράγμα εντελώς αφύσικο δεδομένης της προχωρημένης της ηλικίας.

Μεταξύ των εγχειρήσεων που λέγεται ότι έχει κάνει, συμπεριλαμβάνονται η πρόσθεση εμφυτευμάτων στα μάγουλα (και γι’ αυτό δυσκολεύεται να χαμογελάσει), αμέτρητες ενέσεις botox, λίφτινγκ προσώπου, ενέσεις κολλαγόνου στα χείλη, βλεφαροπλαστική, κατά πάσα πιθανότητα έχει δοκιμάσει μέχρι και χημική απολέπιση.

Διαφήμιση

Πάντως, αν αυτό είναι ενδεικτικό, ο άνθρωπος που εμπιστεύθηκε για να προβεί σε όλες αυτές τις επεμβάσεις, καταδικάστηκε σε 18άμηνη φυλάκιση για τη χρήση μη αποδεκτών υποκατάστατων, βλαβερών για την υγεία.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ: Πού βρίσκεται σήμερα το τανκ που γκρέμισε την πύλη του Πολυτεχνείου;

Σοφία Παυλίδου – Σωτήρης Καλυβάτσης: Ήταν τελικά ζευγάρι; Τι απαντούσαν τότε;