in

Πώς είναι σήμερα η Πέπη Τσεσμελή της Trash Tv των 90’s; Φωτογραφία τότε και τώρα

Πέπη Τσεσμελή

Τη γνωρίσαμε ως ξανθιά περσόνα της θρυλικής και αγαπημένης τηλεόρασης των 90’s με το σλόγκαν της το «Άλλο Πέπη κι άλλο… πρέπει», ενώ συνέχισε να απασχολεί τον τύπο τόσο με τη σχέση της με τον αδερφό του Άδωνι Γεωργιάδη, Αλέξανδρο, όσο και με τις προκλητικές της εμφανίσεις και τα «ξεκατινιάσματα» στις μεσημεριανές εκπομπές.

Η προκλητική Πέπη που πέρασε και από το πλατό της Μαρίνας Κουντουράτου στους Δύο Ξένους, τραγουδώντας τις επιτυχίες του πρώτου της cd, σήμερα μοιάζει αρκετά διαφορετική.

Διαφήμιση

Αν και για μεγάλο διάστημα αποφάσισε να αποχωριστεί το ξανθό μαλλί της, να γίνει μελαχροινή, να κόψει αφέλειες και να προσπαθήσει να αφήσει πίσω της την εικόνα του παρελθόντος επέστρεψε σε αυτή.

Εμείς από τη μεριά μας, αυτό που παρατηρούμε είναι πως τόσα χρόνια μετά, η Τσεσμελή επιμένει να προβάλλει σε κάθε ευκαιρία το πλούσιο στήθος της και να μην αποχωρίζεται τα προκλητικά ρούχα.

Κατά δήλωσή της έχει αποφοιτήσει από σχολή δημοσιογραφίας, από σχολή μαγειρικής, ενώ έχει κάνει σεμινάρια τηλεπαρουσίασης και σεμινάρια με ειδίκευση στα τυριά ενώ το 2003 την συνέλαβαν ως εργαζόμενη σε…

Τα χρόνια βέβαια έχουν περάσει αλλά η Πέπη Τσεσμελή κρατιέται καλά.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Δύο Ξένοι: Πώς είναι σήμερα η Μαρούσκα 25 χρόνια μετά; Φωτογραφία και Video

Αντελίνα Βαρθακούρη: «Κάποιοι θεώρησαν ότι πρέπει να μείνω εκτός τηλεόρασης»