in

Πόπη Τσαπανίδου: Αχ Κώστα μου… Ο ΚΟΥΚΛΟΣ χασάπης που την έκανε να σαστίσει και να χάσει τα λόγια της.Viral βίντεο

Η Πόπη Τσαπανίδου όταν έκανε πρωινή εκπομπή είχε μία στιγμή που την έκανε κυριολεκτικά να σαστίσει. Ήταν η ημέρα όπου έκανε ζωντανή σύνδεση με τον κούκλο κρεοπώλη που έκανε καριέρα και στις διεθνείς πασαρέλες, μεταξύ άλλων και για λογαριασμό του Armani΄.

Μόλις η Πόπη Τσαπανίδου, αντίκρισε τον κούκλο Ηλία Αβαντήρα την έπιασαν τα γέλια από αμηχανία για το πανέμορφο αγόρι κι έλεγε «Κώστα μου, Κώστα μου…» απευθυνόμενη στον ρεπόρτερ της!

Ο Ηλίας Αβαντήρας ήταν τότε μόλις 22 ετών κι είχε συνεργαστεί με τον Giorgio Armani, αλλά και εργαζόταν στο χασάπικο της οικογένειάς του στο Νέο Ηράκλειο, αφού έχει τελειώσει και ειδική σχολή για κρεοπωλείο.

Διαφήμιση

Ο ίδιος χαμηλών τόνων και χωρίς να έχει καβαλήσει το καλάμι, εξαιτίας της ομορφιάς του και της συνεργασίας του με μεγάλους σχεδιαστές του εξωτερικού, μίλησε στην εκπομπή της παρουσιάστριας και για τα δυο του επαγγέλματα…

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Μάικλ Τζόρνταν: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΡΕΚΟΡ – Πόσο πουλήθηκαν τα Air Jordan που φορούσε στους τελικους του NBA το 1998;

Ούρλιαζαν τα ρούχα της Κιμ Καρντάσιαν: Τσακωθήκαμε με τη μόδα – Φωτογραφία