in

Αννίτα Πάνια: Ποιος SNIK; Θυμάσαι τον “πριόνι” Ανέβηκε στην πίστα και … Viral Βίντεο – Τρελό γέλιο

Μπορεί να έχει συνηθίσει πλέον και να είναι κάτι στάνταρ το να πέφτει ξύλο όταν ανεβαίνουν οι τράπερ στη σκηνή όμως ένα βίντεο από το παρελθόν έρχεται να χαρίσει στιγμές γέλιου

Karma is a bitch λένε και η σημερινή μουσική βιομηχανία δείχνει να εκδικείται μέσω της αποθέωσης των τραπερ για τα παρατράγουδα που γνωρίσαμε μέσα από τις εκπομπές της Αννίτας Πάνια και δεν κέρδισαν αυτό που πραγματικά αξίζαν.

Ο Νίκος Κατέλης, ο Θανάσης Ηλίας ή αλλιώς ο Θανάσης ο Πριονης, ο Βας Βας ο Παρασκευάς, η Μαλάμω, η Γυναίκα Maradona, ο Αισθησιακός, ο Μπούμπης και η Τσίλα, σήμερα με τα tik tok, τα Youtube shots, το Facebook και το Instagram θα ήταν διασημότητες τεράστιου βεληνεκούς και θα κέρδιζαν και χορηγίες από εταιρείες που θα ήθελαν να διαφημιστούν στα προφίλ τους.

Διαφήμιση

Τώρα τους θεωρούμε απλά καλτ μιας άλλης εποχής λάπου στο 2005 με 2007!

Τα παρατράγουδα, όπως έμεινε να τους αποκαλούμε, ήταν καθημερινοί άνθρωποι με κάποιες ιδιαιτερότητες, πάνω στις οποίες στηριζόνταν ο Νίκος Καρβέλας και τους έγραφε τραγούδια.

Τα τραγούδια κυκλοφορούσαν κανονικά μέσω δισκογραφικής εταιρείας και μπορείτε να βρείτε διαθέσιμα ακόμα και σήμερα σε cd! Στη συνέχεια τα περισσότερα Παρατράγουδα έκαναν guest εμφανίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά της επαρχίας!

Το πόσο CULT ήταν αυτές οι εμφανίσεις μπορείτε να το δείτε από ένα viral βίντεο όπου ο Θανάσης Ηλίας ανεβαίνει σε πίστα να τραγουδήσει το Φέρτε το πριόνι.

Οι θαμώνες του καταστήματος κόντεψαν να τον στείλουν στο νοσοκομείο, αφού εκτόξευσαν τραπέζια πιάτα μέχρι και σκαμπό πάνω του!

Δείτε το viral video. Μπορεί να προκαλεί γέλιο, όμως δεν είναι για να επαναληφθούν ποτέ τέτοιες σκηνές καθώς μπορεί να προκληθούν σοβαροί τραυματισμοί

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
τζοι κοριγκαν

Τζόι Κόριγκαν: Στήθηκε, το τοupλωσε το γύμνασε στα 4, το έδειξε και έριξε το Instagram. Το Viral βιντεο από τη γυμναστική

Viral VIDEO: Στη Νέα Υόρκη υπάρχει ένα μικροσκοπικό νησί που απαγορεύεται να ΠΑΣ. ξερεις γιατι;