in , , , , ,

ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ: Το Video με τους 41 νεκρούς στη ΜΟΣΧΑ κατα την προσγέιωση ΑΝΘΡΩΠΟΙ τρεχουν να σωθουν

αερπλανο viral Βιντεο

Δειτε το Viral Βίντεο
Στις 5 Μαΐου 2019, το αεροσπλάνο της Aeroflot έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Σερεμέτιεβο – Αμέσως, εκδηλώθηκε πυρκαγιά, με συνέπεια να χάσουν τη ζωή τους 41 άνθρωποι \ Οι ρωσικές αρχές έδωσαν τώρα στη δημοσιότητα το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, καθώς ολοκληρώθηκε η έρευνα
Σοκαριστικό είναι το βίντεο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη 15 Απριλίου 2020, σχεδόν ένα χρόνο μετά την αεροπορική τραγωδία που είχει σημειωθεί στο αεροδρόμιο της Μόσχας τον Μάιο του 2019.
Το τραγικό δυστύχημα είχε κοστίζει τη ζωή σε…
41 ανθρώπους, που επέβαιναν στο φλεγόμενο αεροσκάφος.
Όπως φαίνεται στο βίντεο, το αεροσκάφος ουσιαστικά σύρεται στον διάδρομο προσγείωσης μέσα στις φλόγες, ενώ συγκλονιστική είναι η προσπάθεια των επιβαινόντων να το εγκαταλείψουν.

Το χρονικό της τραγωδίας
Στις 5 Μαΐου 2019, το αεροσκάφος της Aeroflot έκανε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο της Μόσχας. Αμέσως, εκδηλώθηκε πυρκαγιά, με συνέπεια να χάσουν τη ζωή τους 41 άνθρωποι.
Οι ρωσικές αρχές έδωσαν τώρα στη δημοσιότητα το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του αεροδρομίου, καθώς ολοκληρώθηκε η έρευνα για την αεροπορική τραγωδία, για την οποία κατηγορείται ο κυβερνήτης του αεροσκάφους, Ντένις Εβντοκίμοφ.
αεροπναλο φωτια
Ο 42χρονος πιλότος κατηγορείται ότι παραβίασε τους κανονισμούς για την ασφάλεια των μεταφορών. Σύμφωνα με την έρευνα, ο κυβερνήτης της πτήσης από τη Μόσχα με προορισμό το Μουρμάνσκ επέστρεψε στο αεροδρόμιο από το οποίο είχε απογειωθεί, το Σερεμέτιεβο και πραγματοποίησε ανώμαλη προσγείωση.
Επίσης, ο πιλότος κατηγορείται ότι με τις ενέργειές του, προκειμένου να ελέγξει το αεροσκάφος, παραβίασε τους κανονισμούς και αυτές είχαν ως αποτέλεσμα την πρόκληση πυρκαγιάς και τον θάνατο 40 επιβατών και ενός μέλους του πληρώματος. Άλλοι δέκα άνθρωποι τραυματίστηκαν.
Η αρμόδια επιτροπή, αφού μελέτησε τα δεδομένα από τους καταγραφείς πτήσης, κατέληξε ότι το αεροσκάφος ανταποκρίθηκε επαρκώς στις ενέργειες του κυβερνήτη, απορρίπτοντας έτσι τον ισχυρισμό του πιλότου για πιθανή βλάβη.
Η υπόθεση πλέον παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα για την άσκηση διώξεων.

Διαφήμιση
Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Γυναίκα: Πώς να φοράτε δαχτυλίδια σύμφωνα με αυτό που επιδιώκετε!

Γη: Γιατί η γη η σελήνη και όλοι οι πλανήτες είναι σφαιρικοί;