in

Ποιο GNTM; Δες πως κατάντησαν οι δίαιτες τα μοντέλα των catwalks – Σοκαριστική εικόνα

Ψηλές, αδύνατες και όμορφες. Τα διάσημα μοντέλα, μοιάζουν να τα έχουν όλα. Η φωτογραφία που κάνει, όμως, το γύρο του διαδικτύου, αποδεικνύει την τραγική μεριά της ζωής των κοριτσιών της πασαρέλας, οι οποίες και θέτουν τη ζωή τους σε μεγάλο κίνδυνο, μέσω των εξαντλητικών διαιτών.

Διαφήμιση

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο, δείχνει τον μηρό της κοπέλας, πλαδαρό, ζαρωμένο, χαλαρωμένο και γεμάτο κυτταρίτιδα, την ώρα που περπατά επάνω στην πασαρέλα. Οι ειδικοί, τονίζουν, πως δεν παίζει ρόλο το πόσο αδύνατος είναι κανείς, αλλά οι διατροφικές -και όχι μόνο- συνήθειές, που προκαλούν αυτά τα αντιαισθητικά αποτελέσματα.

Διαφήμιση

Η κακή διατροφή, το κάπνισμα και η έλλειψη γυμναστικής, έρχονται πρώτα στις αιτίες καταστροφής του σώματος της κάθε κοπέλας, ακόμη και αν αυτή είναι υποδειγματικά αδύνατη.

Δεν είναι μόνο τα ανερχόμενα μοντέλα εκείνα που υποφέρουν καταστάσεις πείνας, αλλά και καταστροφής τους οργανισμού τους. Η Κέιτ Μος, η οποία έχει αφήσει τις πασαρέλες, απέδειξε το ίδιο με την εμφάνισή της στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, στην οποία επέλεξε να φορέσει ένα καλσόν, με τα αποτελέσματα της έλλειψης σωστής διατροφής, αν είναι εμφανή.

Μάλιστα, πολλοί είναι εκείνοι που αποκαλύπτουν, πως παρά το γεγονός πως συνεργάστηκαν για χρόνια μαζί της, ποτέ δεν την είδαν να τρώει ένα κανονικό γεύμα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
στράτος τζωρτζογλου

Στράτος Τζώρτζογλου: Πριν τη φάρμα. Με νόμιζαν για τσογλάνι λόγω των ρόλων μου. Μετά το ριάλιτι;

Συνταγή: Ριζότο με κοτόπουλο και μανιτάρια