in

Ποια Ρίτα Όρα; Η Dua Lipa το έκανε καλύτερα Βαθύ κάθισμα με ανύπαρκτα όλα. Η φωτογραφία που έσβησε την Rita Ora


Δεν πέρασαν πάρα ελάχιστες ώρες μετά το βαθύ κάθισμα που έκανε η Ρίτα Όρα με see-through φορμάκι ανύπαρκτο στpιγκάκι και ψηλά τακούνια και η Dua Lipa την έσβησε με τον ίδιο τρόπο!

Κατά κάποιο τρόπο η Dua Lipa είναι η εξέλιξη της Rita Ora αφού έχουν κοινή πορεία. Και οι δύο είναι με καταγωγή από την Αλβανία μεγαλωμένες στο Ηνωμένο Βασίλειο και ξεκίνησαν την καριέρα τους από το τραγούδι!

Η Rita Ora βέβαια στη συνέχεια το έριξε περισσότερο στις αισθησιακές και σέξι φωτογραφίες και συμμετοχές στην τηλεόραση, κερδίζοντας άντρες followers από αυτό παρά από το τραγούδι!

Διαφήμιση

Αντίθετα η Dua Lipa είναι στην καλύτερη και πιο δημιουργική φάση της καριέρας της αφού τα τραγούδια της γνωρίζουν τεράστια απήχηση νεολαία και βρίσκεται ακόμα σε παγκόσμια περιοδεία!

Μία περιοδεία που ξεκίνησε πριν την πανδημία του κορονοιου το 2020, διακόπηκε εξαιτίας αυτού και ολοκληρώνεται τις επόμενες εβδομάδες στη Λατινική Αμερική πού βρίσκεται τώρα!

Η Dua Lipa Λοιπόν απαντώντας στη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ρίτα Όρα ποζάρει με ένα καφέ φόρεμα χωρίς να φοράει εσώpoυχο, φορώντας σκούρο καλσόν, ψηλά πέδιλα και έχοντας έντονα βαμμένα τα νύχια της κόκκινα.

Αυτό είναι το δικό της ευχαριστώ από την Κολομβία και την πρωτεύουσα Μπογκοτά στους followers που γεμίζουν στάδια για να τη δούνε




Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Άντζελα Δημητρίου: «Είχα κατάθλιψη, σκέφτηκα να αυτοκτονήσω» θα έπεφτα από το…

Ανέκδοτο: Ο πίθηκος, ο αστυνόμος και η ξσνθιά …! Τρελό γέλιο