in

Ποια Γουάντα Νάρα; Τώρα είναι σαν να οδηγώ Ferrari – Ποιος πρώην την πετσόκοψε έτσι;

Ο Μάξι Λόπεζ είναι ποδοσφαιριστής από την Αργεντινή, ο οποίος ήταν και ο πρώτος σύζυγος της Γουάντα Νάρα με την οποία απέκτησαν τρία παιδιά!

Όταν πήρε μεταγραφή στην ίδια ομάδα με τον Maxi Lopez ο Μάουρο Ικάρντι ,επίσης αργεντινός, το ζευγάρι έκανε παρέα μαζί του με αποτέλεσμα η Wanda Nara να τα φτιάξει με τον Mάουρο, να χωρίσει από τον Lopez και να κάνει ακόμα δύο παιδιά!

Ο Mάξι Λόπεζ ποτέ δεν το ξέχασε αλλά τα χρόνια έχουν περάσει! Ο ποδοσφαιριστής που τώρα ασχολείται με τα διοικητικά της Birmingham δίνει διατροφή στην παρουσιάστρια αλλά όπως φαίνεται δεν την έχει και σε μεγάλη εκτίμηση.

Διαφήμιση

Με μία δημοσίευση που έκανε στο instagram και σύστησε τη νέα του σχέση πετσόκοψε τη Γουάντα Νάρα αφού όπως σχολίασε “Τώρα είναι σαν να οδηγώ Ferrari”

Όσο για τη Ferrari ονομάζεται Daniela Christiansson και είναι μοντέλο

Η Wanda Nara πριν ένα περίπου μήνα ανακοίνωσε το χωρισμό της από τον Μάουρο Ικάρντι μέσω instagram αφού ο Μάουρο την πλήρωσε και αυτός με το ίδιο νόμισμα και ήταν λίγο άπιστος! Δεν έδειξαν να στεναχωριέται και πολύ και κάνει εργασιοθεραπεία αφού παράλληλα με τη δική της εταιρεία με μαγιό και προϊόντα ομορφιάς είναι και κριτής στο show the masked Singer

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Χαλκίδα: ΣΟΚ έβαλε γράσο σε όλη την πλατεία γιατί τον ενοχλούν τα παιδιά που παίζουν – Φωτογραφία

ριτα ορα

Ρίτα Όρα: Ο ΟΡΙΣΜΟΣ του ανύπαρκτου στρινγκ – H φωτογραφία που διέλυσε το Instagram