in

Πέτρος Ξεκούκης: «Εκτιμώ τον Πέτρο Φιλιππίδη, θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του»

«Ο κόσμος δεν ξεχνάει και δεν συγχωρεί» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός

Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» παραχώρησε συνέντευξη, το πρωί της Παρασκευής 28/1, ο Πέτρος Ξεκούκης.

Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στις καταγγελίες για απρεπή συμπεριφορά και σεξουαλική παρενόχληση εις βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη και απάντησε αν θα συνεργαζόταν ξανά μαζί του. Παράλληλα, τοποθετήθηκε για την παράσταση «ΝικοΤιτανικός», στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Παύλος Χαϊκάλης και η οποία κόπηκε γρήγορα.

                                                                     Ο Πέτρος Ξεκούκης

Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης θα μπορέσει να εργαστεί ξανά ως ηθοποιός, μετά από τη θύελλα καταγγελιών εις βάρος του, ο Πέτρος Ξεκούκης σημείωσε: «Φοβάμαι ότι είναι πολύ δύσκολο. Να δεις στο κοινό πέρασε και δυστυχώς ο κόσμος δεν ξεχνάει. Το βλέπω γιατί το ρωτάω σε πολλούς φίλους. Ρωτάω πολίτες “αν δούλευα με τον Πέτρο, θα ερχόσασταν;” και μου έχουν πει “όχι”».

Διαφήμιση

Για το αν ο ίδιος θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μπορεί αργότερα. Τον αγαπώ, τον εκτιμώ και ξέρεις το ταλέντο δεν παύει να υπάρχει. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι είναι ταλέντο της υποκριτικής».

«Δεν θα ήθελα να πάω αυτή τη στιγμή να τον επισκεφθώ στη φυλακή, γιατί είμαι σίγουρος ότι και ο ίδιος θα αισθανόταν πολύ άσχημα. Ας πάρουμε την τελευταία του δουλειά, φαντάζεστε, αν βλέπει στην τηλεόραση τον Πλάτανο, πώς θα αισθάνεται ψυχολογικά; Θα πρέπει να μπούμε και στη δική του τη θέση, μπορεί να έχει κατανοήσει. Έρχεται η δικάσιμος και μπορεί εκεί να έχουμε και αποκαλύψεις και να φανεί ότι κάποιες πήγαν οικειοθελώς. Μπορεί να έγιναν σκόπιμα όλα αυτά που έγιναν» υπογράμμισε, στη συνέχεια.

Όσον αφορά την παράσταση «ΝικοΤιτανικός» στην Κύπρο, με πρωταγωνιστή τον Παύλο Χαϊκάλη, η οποία κατέβηκε πρόωρα, σχολίασε: «Πιστεύω ότι ο κόσμος δεν ξεχνά και δε συγχωρεί. Πάντως, δεν περίμενα ούτε εγώ ομολογώ να κατέβει, γιατί άκουγα για κάτι χιλιάδες εισιτήρια».

Σχετικά με την απόφαση του Παύλου Χαϊκάλη να εγκαταλείψει την υποκριτική και να ασχοληθεί με την αστρολογία, υπογράμμισε: «Τι θα πει με την αστρολογία; Καλέ με την αστρολογία θα κάνει παιδί μία γυναίκα; Τι; Με ανεμογκάστρι; Θα τρελαθούμε τώρα. Έλα Χριστέ και Παναγία!».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΑΝΤ1:

https://www.youtube.com/watch?v=ZeUlWGvmpSw

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Τα καλύτερα δαχτυλίδια αρραβώνων, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ημέρα που δολοφονήθηκε ο Νίκος Σεργιανόπουλος»