in

Φαίη Σκορδά: Τους κοροιδευε όλους στην πρώτη εγκυμοσύνη – Η αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ

H αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για την πρώτη της εγκυμοσύνη λύνει την απορία των περισσότερων γυναικών
Είναι από εκείνες τις «ευλογημένες» που μόλις γέννησαν, τα κιλά της εγκυμοσύνης εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας από πάνω της. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζαμε μέχρι σήμερα.

Κι αυτό γιατί μία κουβέντα που είχαν πριν μερικά χρόνια στο Πρωινό, οδήγησε την παρουσιάστρια σε μία αποκάλυψη που πραγματικά δεν περνούσε από το μυαλό μας.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που αφορούσε στην εντυπωσιακή σιλουέτα της Μπαρ Ρεφαέλι, η οποία έγινε μαμά πριν λίγο καιρό, ειπώθηκε ότι η Φαίη Σκορδά διατηρεί εντυπωσιακή σιλουέτα παρά τις δύο εγκυμοσύνες. Η ίδια όμως, δεν κρατήθηκε, και είπε προκαλώντας την έκπληξη όλων:

Διαφήμιση

«Στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν είχα έρθει έτσι! Εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη έκανα ένα χρόνο να τα χάσω τα κιλά και κυκλοφορούσα με κορσέ».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Έλενα Παπαρίζου: Όλα στη φόρα – Η selfie φωτογραφία με τα πόδια της που «τρέλαναν» το Instagram

Πίνεις αναψυκτικά; Αντίο μνήμη, καρδιά, πνεύμονες και υγιή δόντια – Το σοκ που παθαίνει το σώμα σας με ένα κουτάκι ειναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ