in

Πέτρος Κωστόπουλος: Δε σε ξεβλάχεψε μόνο – Σου χάρισε και την Έλενα Παπαρίζου σχεδόν γuμvή να στο δίνει στο πιάτο. Φωτογραφίες

Ο Πέτρος Κωστόπουλος κυριάρχησε με τα περιοδικά που ως εκδότης έθεσε σε κυκλοφορία, για περισσότερα από 20 χρόνια στην Ελλάδα! Πλήρωσε αδρά, ανέδειξε δημοσιογράφους, αρχισυντάκτες, image Makers, μακιγιέρ φωτογράφους και λοιπές ειδικότητες και κυρίως μοντέλα και celebrities!

Κανονικά αρκετές Ελληνίδες celebrity, στην ηλικία σήμερα των 35 – 55, θα έπρεπε να πληρώνουν κωστοπουλόσημο! Οι περισσότερες επειδή καλοπαντρεύτηκαν και λίγο περισσότερο θα έπρεπε να πληρώνουν αυτές που λαμβάνουν υψηλές διατροφές.

Εφοπλιστές, μεγαλοδικηγόροι, μεγαλογιατροί, επιχειρηματίες παντρεύτηκαν γυναίκες οι οποίες πήραν υπεραξία εξαιτίας των περιοδικών του Πέτρου Κωστόπουλου!

Διαφήμιση

Να μην τα ξεχνάμε αυτά! Ονόματα δεν λέμε, αλλά μιλάμε για μεγάλο ποστό ανδρών που “ψώνισαν από το πάνω ράφι του Νίτρο”

Το νίτρο ήταν ίσως το κορυφαίο περιοδικό της Ελλάδας και τώρα που έχει επιστρέψει ως website περιμένουμε αντίστοιχα πράγματα από αυτό!

Οι περισσότερες επώνυμες Ελληνίδες παρέλασαν από τα εξώφυλλα του και όποιος έχει παλιά περιοδικά σε άριστη κατάσταση, κυριολεκτικά διαθέτει θησαυρό!

Θησαυρός είναι και η Έλενα Παπαρίζου στις φωτογραφίες της στο Nitro

Από τα πιο αντισυμβατικά τυπάκια που έχουμε στην Ελληνική showbiz και τα συνδυάζει όλα είναι η Έλενα Παπαρίζου! Γυναικάρα, φωνάρα και καλό παιδί!
Η Έλενα Παπαρίζου έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στη Eurovision ως μέλος του συγκροτήματος Antique με το τραγούδι το die for you το 2001

Στη συνέχεια ακολούθησε και ακολουθεί μία τεράστια καριέρα με την Έλενα Παπαρίζου να κερδίζει την αποδοχή όλων.

Η Έλενα Παπαρίζου φωτογραφήθηκε αρκετές φορές για το Νίτρο και το αποτέλεσμα ήταν πάντα εξαιρετικό.
Το υλικό που έχουμε στο αρχείο μιλάει από μόνο του

Ήταν ίσως η μοναδική φορά που η Έλενα Παπαρίζου είχε φωτογραφηθεί τόσο σέξι και είχε φανεί το στήθος της πριν την πλαστική.
Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνεται το φυσικό στήθος της Έλενας μέσα από ένα χορταστικό sideboob και με μια γούνα να καλύπτει τα βασικά.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Φωτογραφία: Ήρθε η ώρα να θυμηθείς το κορμί «Χριστίνα Στεφανίδη». Καλημέρα είπαμε;

Ρία Αντωνίου: Η φωτογραφία που είχε εξαφανιστεί από παντού. Tόπλες με ανοιχτά τα πόδια στο κρεβάτι