in

Κατερίνα Λιόλιου: Μας Πέθανε ξανά! Φωτογραφία με ανοιχτά τα πόδια. Η αγαπημένη της πόζα στο Instagram


Αν κάνει κάποιος ένα γρήγορο σκρολάρισμα στο προφίλ της Κατερίνας Λιόλιου στο instagram θα διαπιστώσει ότι έχει αρκετές φωτογραφίες με ανοιχτά τα πόδια.

Σαφώς είναι η αγαπημένη πόζα της τραγουδίστριας αφού χειμώνα-καλοκαίρι, ντυμένη είτε χωρίς ρούχα, με παπούτσια ή ξυπόλητη με μαγιό και εσώρουχα, με καλσόν ή χωρίς, η Κατερίνα Λιόλιου ανοίγει τα πόδια της με ευκολία στο φωτογραφικό φακό!

Διαφήμιση

Αυτό δείχνει ένα επιθετικό στιλ που μάλλον αρέσει στους followers οι οποίοι αντιδρούν με σχόλιο και like! Αυτό άλλωστε είναι και το ζητούμενο στα social media, το engagement, η αλληλεπίδραση του κόσμου και η Κατερίνα Λιόλιου μάλλον έχει βρει το κουμπί τους!

Με αυτά και με αυτά περισσότεροι από 100.000 ακόλουθοι περιμένουν πώς και πώς την επόμενη φωτογραφία της αγαπημένης τραγουδίστριας με το δάχτυλο έτοιμο να κάνει διπλό κλικ πάνω στη φωτογραφία και να δώσει το λικε!

Τώρα μάλιστα που το Instagram δίνει τη δυνατότητα σε αρκετούς influencers να έχουν χρέωση και να λαμβάνουν μηνιαία αποζημίωση για να δείχνουν συγκεκριμένο περιεχόμενο σε αυτούς που πληρώνουν, ίσως σε αρκετούς έλληνες influencer δοθεί μία ακόμα δυνατότητα για να κερδίσουν επιπλέον χρήματα από το υλικό το οποίο μοιράζονται.

Δείτε μερικές από τις αγαπημένες πόζες της Κατερίνας Λιόλιου με ανοιχτά τα πόδια, τουλάχιστον τώρα που ακόμα είναι δωρεάν

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Γενέθλια για την κόρη της Βίκυς Καγιά – Η γλυκιά ανάρτηση της παρουσιάστριας

Ντόρα Μακρυγιάννη: Πώς βρέθηκε από την ασφαλιστική εταιρία στο χώρο της υποκριτικής; Η ίδια εξηγεί