in

Πετάει ο γάιδαρος; Όχι αλλά το άλογο ναι. Έφτιαξαν αλικόπτερο από κρέας αλόγου. Viral βίντεο

Πριν από χρόνια είχε γίνει σκάνδαλο μέ γνωστή σουηδική εταιρεία όπου σέρβιρε στα κεφτεδάκια της κρέας αλόγου. Αν ως τώρα ανησυχούσες μήπως έφαγες αλογίσιο κρέας, πλέον πρέπει να φοβάσαι μήπως πετάς κι όλας πάνω σε σφαγμένο.

Οι περισσότερες πόλεις είναι δάσημες για ένα δύο πράγματα, το φαγητό τους, και τα μνημεία τους και κάνουν ότι μπορούν για να τα διαφημίσουν. Κάποιες φορές υπάρχουν εκθέσεις και εκδηλώσεις που δίνουν έξτρα πόντους σε συγκεκριμένες πόλεις!

Το πρόβλημα είναι πως μερικές φορές η έμπνευση του “καλλιτέχνη” όσον αφορά το συνδυασμό της έκθεσης δεν είναι πάντα καλόγουστη.

Διαφήμιση

Τελευταίο και τρανταχτό παράδειγμα αυτό που έγινε πριν λίγα χρόνια στην πόλη Κουμεράτου στην επαρχία Μπασκορτόσταν της Ρωσίας. Μια πόλη που είναι γνωστή για δύο πράγματα.

Τη βιομηχανία κατασκευής ελικοπτέρων και τις λιχουδιές που φτιάχνει από κρέας αλόγου.

Η 6η Ιουνίου είναι μέρα γιορτής για την πόλη αφού τότε ιδρύθηκε και κάποιοι πριν τον πόλεμο αποφάσισαν να αισθανθούν τοπική περηφάνια, να πρωτοτυπήσουν, να γίνουν θέμα στις ειδήσεις τέλος πάντων, κατασκευάζοντας ένα ελικόπτερο σε κανονικές διαστάσεις, το μεγαλύτερο που έχει φτιαχτεί ποτέ (δηλαδή υπάρχει κι άλλο?) φτιαγμένο από αλογίσια λουκάνικα.

Μολονότι το ελικόπτερο δεν πρόκειται ποτέ νου να απογειωθεί, έχει ακόμα και περιστρεφόμενους έλικες φτιαγμένες από αλογίσιο κρέας.

Ο ψυχρός πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Η.Π.Α. ξεκίνησε τότε αυτή τη φορά με χλιμίντρισμα, εφ’ όσον με αυτήν την κατασκευή τους οι Ρώσοι ξεπέρασαν τους Αμερικάνους που είχαν φτιάξει ένα γλυπτό γαλοπούλας γτιαγμένο από hot dogs.

To πρακτορείο Reuters δεν ξεχνάει να μας δώσει τη σημαντική πληροφορία ότι το αλόγίσιο κρέας ήταν βιολογικό και ντόπιας παραγωγής ενώ το ελικόπτερο έχει μήκος 3,5 μέτρα, ύψος 2 μέτρα και βάρος 120 κιλά.

Το κατά πόσο είναι λογικό και ηθικό να σφάζεις ζώα όχι για να τα φας αλλά για να τα κάνεις ελικόπτερα και γλυπτά είναι μια άλλη ιστορία.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Κινηματογράφος: Αυτοί είναι οι μεγάλοι γυναικείοι ρόλοι, που προορίζονταν αρχικά για άντρες

Έλενα Ακρίτα: Η Άγαμη θυγατέρα βρήκε δουλίτσα… Σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ