in

«Περίμενα να με πάρει τηλέφωνο αλλά δεν πήρε ποτέ»: Ξέσπασε σε λυγμούς ο πατέρας για τον 23χρονο αγνοούμενο γιο του

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Ώρες αγωνίας για τους αγνοούμενους

Κρίσιμες είναι οι τελευταίες ώρες, καθώς οι διασώστες κάνουν τιτάνιες προσπάθειες, για να βρουν τα πρόσωπα τα οποία αγνοούνται. Από την άλλη αγωνία και οργή από τους συγγενείς των αγνοούμενων μετά από τη φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη. Ο πατέρας του αγνοούμενου 23χρονου, Ντένη, μίλησε στο T Live για την τελευταία επικοινωνία που είχε με τον γιο του.

Διαφήμιση

«Μιλάγαμε και μου είπε ότι το τρένο θα έχει καθυστέρηση, να μην πάω την ώρα που μου είχε πει και ότι θα με έπαιρνε λίγο πριν φτάσει για να πάω να τον πάρω. Ήταν λίγο πριν τη Λάρισα την ώρα που μιλήσαμε. Είχε καθυστέρηση περίπου μια ώρα. Ενώ μίλαγα κόπηκε η γραμμή. Δε ξέρω τι έφταιγε. Περίμενα να με πάρει τηλέφωνο αλλά δε με πήρε ποτέ.

Είχε πάει 1.30 και λέω στη σύζυγό μου, “δε μπορεί, θα έπρεπε να με είχε πάρει”. Αποφάσισα να πάρω το αμάξι και να πάω στον σταθμό. Με το που έφτασα, είδα κόσμο και αμέσως κατάλαβα ότι κάτι δε πάει καλά» ανέφερε αρχικά ο πατέρας του 23χρονου αγνοούμενο ο οποίος επέστρεφε στη Θεσσαλονίκη από την Αθήνα όπου είχε ταξιδέψει για να δει την κοπέλα του.

«Περίμενα να με πάρει τηλέφωνο αλλά δεν πήρε ποτέ»: Ξέσπασε σε λυγμούς ο πατέρας για τον 23χρονο αγνοούμενο γιο του

Αγνοούμενοι στα Τέμπη: Υπάρχει πιθανότητα να είχε πάει στο κυλικείο γιατί του άρεσε να πηγαίνει εκεί

Η θέση του ήταν στο 5ο βαγόνι όμως υπάρχει πιθανότητα να είχε πάει και στο κυλικείο γιατί του άρεσε να πηγαίνει εκεί και να κάθεται να πίνει καφέ. Ακόμα δεν έχω νέα του… Έχουμε δώσει DNA. Μας πήραν από την αστυνομία και μας είπαν ότι σήμερα ή αύριο θα έχουμε απάντηση. Αυτή η αναμονή μας σκοτώνει.

Ήταν ένα ταλαντούχο παιδί… Το θέμα είναι το γιατί. Αυτό το γιατί με σκοτώνει. Γιατί να φύγουν τόσα παιδιά από ένα λάθος;» πρόσθεσε ξεσπώντας σε κλάματα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ευτυχία Κορδόνη

Την ευτυχία τη βρίσκει ο κάθε ένας εκεί όπου την αναζητά. Την Ευτυχία Κορδόνη όμως θα τη βρεις μόνο στο Koolnews. Αγαπά να περνά όμορφα και όχι πάντα μπροστά στα φώτα. Και Μύκονος και ελεύθερο camping. και κοσμικό ποτό και υποβρύχιο στο ζαχαροπλαστείο. Δίδυμος, τι άλλο. contact [email protected]

Διαφήμιση

Viral: Αυτές τις ΑΤΑΚΕΣ λένε – Δημοσιογραφικά κλισέ που βλέπουμε σε τίτλους και ξερνάμε

Σβεν Μάρκαρντ: Ο πιο ΔΥΣΚΟΛΟΣ πορτιέρης του κόσμου στο Berghain θα σε σουτάρει για πλάκα – Φωτογραφία