in

Παυλάκης: Το lockdown είναι «μούφα» – Δεν εφαρμόζονται τα μέτρα

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Επικριτικός όσον αφορά στην αποτελεσματικότητα του lockdown εμφανίστηκε ο ιατρός και ερευνητής Γιώργος Παυλάκης από τις ΗΠΑ.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Παρασκευής, ο κ. Παυλάκης είπε πως κάθε σκέψη για άνοιγμα υπό τις τωρινές συνθήκες θα είναι ολέθρια καθώς η κρίση στην Αττική δεν έχει αποφευχθεί, ενώ συμπλήρωσε πως «οποιαδήποτε χαλάρωση, με μαθηματική ακρίβεια σε ορισμένες εβδομάδες θα είναι τσουνάμι».

Διαφήμιση

Ο κ. Παυλάκης χαρακτήρισε «μούφα» το lockdown λόγω της μη εφαρμογής του και όχι λόγω των μέτρων που προβλέπει. «Αυτή τη στιγμή, αυτό που κρατάει την Ελλάδα σε πολύ καλή κατάσταση σε σχέση με άλλες χώρες της Ευρώπης, είναι ότι υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό νομοταγών πολιτών και πειθαρχημένων», τόνισε ο καθηγητής προσθέτοντας πως είναι άδικο να πληρώνουν οι πολίτες την μειοψηφία που δεν ακολουθεί. Πρότεινε ακόμη περισσότερη τηλεργασία, προσοχή στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ενώ σε όσες δραστηριότητες είναι ανοιχτές -και είναι πολλές όπως σχολίασε, πρέπει να προστατευτούν οι μεροκαματιάρηδες που γυρίσουν στα σπίτια τους τον ιό, να κρατούν αποστάσεις. Ταυτόχρονα η πολιτεία πρέπε

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση
Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Το μήνυμα του Σπύρου Μπιμπίλα μετά την προφυλάκιση Λιγνάδη: «Λυπάμαι … » – Δείτε την ανάρτησή του

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Τέλη κυκλοφορίας 2021: Τελευταία ευκαιρία σήμερα για την πληρωμή τους