in

Δημήτρης Αλεξάνδρου σε πρώτο ανδρικό: Από “το αμόρε” της Ιωάννας Τούνη πανελίστας στην Κατερίνα Καινούργιου

Δημήτρης Αλεξάνδρου

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επιστρέφει σε τηλεοπτικό πάνελ και έτσι μετά την πρώτη του εμφάνιση ως πανελιστας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη αυτή τη φορά θα εμφανίζεται στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου στην τηλεόραση του Alpha μαζί με τους Χάρη Λεμπιδάκη, Γιάννη Πουλόπουλο ,Χρύσα Γεωργακοπούλου αλλά και Ανδρέα Μικρούτσικο σε ρόλο γκεστ σχολιαστή.

Μπορεί να μην είναι δημοσιογράφος όπως οι υπόλοιποι όμως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αυτή τη φορά θα έχει τον πρώτο ανδρικό ρόλο στην εκπομπή αυτή και όχι μόνο όγκου!

Διαφήμιση

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι ένας από τους πιο ωραίους και περιζήτητους άντρες της σόουμπιζ και ένα πολύ καλό παιδί. Ενώ από τη ζωή του να έχουν περάσει μερικές από τις πιο εντυπωσιακές κυρίες της σόουμπιζ δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να είναι σε κάθε του σχέση αυτός που την ορίζει.

Δεν είναι η Ιωάννα Τούνη η σύντροφος του Δημήτρη Αλεξάνδρου αλλά είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου το αμόρε της Ιωάννας Τούνη και κυρίως αυτό έχει να κάνει με την επαγγελματική μάλλον επιτυχία και καταξίωση στη συνείδηση του κόσμου.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει και λόγο και εκτόπισμα και καλείται φέτος να το αποδείξει σε μία εκπομπή που δείχνει από πριν ξεκινήσει να είναι από τα φαβορί στην κούρσα της τηλεθέασης

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ιωάννα Τούνη: Αποκάλυψε κατά λάθος ποια είναι η δραστηριότητα της για την εφορία. Δες τι γράφει το τιμολόγιο

Σύρος: Πέθανε ο συλλέκτης Κώστας Ιωαννίδης. Ένας αληθινός εραστής της τέχνης