in

Η δήλωση της Πάολα για Στέλιο Καζαντζίδη που σόκαρε την Ελλάδα. Ο Στέλιος έκανε κατάχρηση σε…

Η Πάολα σε συνέντευξή της λίγα χρόνια πριν προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με τις δηλώσεις που έκανε για τον Στέλιο Καζαντζίδη. Όλα ξεκίνησαν όταν θεώρησε πως εκμεταλλεύτηκε τον πόνο την απονιά και την αδικία.

Φυσικά ο κόσμος ξέσπασε και πολλοί ήταν ιδιαίτερα επικριτικοί απέναντί της.

Διαφήμιση

Οργή για Πάολα μετά τη δήλωση της για τον Καζαντζίδη:«Ασχολήσου με την αμορφωσιά σου» ή το κλασικό που λένε στις γυναίκες «πάνε πλύνε κάνα πιάτο και άσε το Στελάρα»

Συγκεκριμένα η γνωστή σχολίασε

«Δεν αρκούσε να πει δυο-τρία για το κάθε θέμα; Άρα, ζητούσε και του έγραφαν τραγούδια γι’ αυτά. Άρα τα εκμεταλλευόταν. Έκανε κατάχρηση στον πόνο, στην απονιά, στην αδικία».
Ομολογουμένως, αυτήν τη δήλωση δεν την περιμέναμε.

Σε συνέντευξή που έχει δώσει στην Real Life, η Πάολα μεταξύ άλλων έχει αναπτυχθεί για τα ακούσματα των παιδικών της χρόνων.

Κάπως έτσι, η κουβέντα έφτασε στον αείμνηστο Στέλιο Καζαντζίδη, με την ίδια να δηλώνει χαρακτηριστικά για εκείνον:

«Ο Καζαντζίδης, που είναι η μεγαλύτερη φωνή από όλες, τραγουδούσε 40 τραγούδια για τον πόνο και άλλα τόσα για τη μετανάστευση. Δεν αρκούσε να πει δυο – τρία για το κάθε θέμα; Άρα, ζητούσε και του έγραφαν τραγούδια γι’ αυτά. Άρα τα εκμεταλλευόταν. Έκανε κατάχρηση στον πόνο, στην απονιά, στην αδικία.

Ο Μανώλης Αγγελόπουλος δεν το έκανε ποτέ αυτό. Μακάρι να τον είχα γνωρίσει. Οι παλιοί μετρ στα μαγαζιά που τραγουδούσα και η μητέρα μου μού λένε ότι του μοιάζω πολύ».

Ωστόσο, αυτό δε σήμαινε ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν προτιμούσε και την ξένη μουσική. Διευκρίνισε μάλιστα ότι σε μικρή ηλικία κι ενώ οι δικοί της άκουγαν Μαρινέλλα και Μανώλη Αγγελόπουλο, εκείνη «ψήφιζε» Μάικλ Τζάκσον.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Η Viral φωτογραφία που έχει τρελάνει μηχανικούς, αρχιτέκτονες και χτιστές! Γιατί έπεσε;

Τσέλσι Χάντλερ: Πήγε στο μπάνιο, κατέβασε το εσώρουχο και ανέβασε selfie φωτογραφία στο Instagram