in

Πάνος Νάτσης: Συγκινεί η ανάρτηση της συντρόφου του μετά την κηδεία του

Ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα το Σάββατο 29 Ιανουαρίου

Ο θάνατος του Πάνου Νάτση έχει βυθίσει στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο και ιδιαίτερα τους οικείους του.

Ο ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή σε δρόμο του Μεταξουργείου, το Σάββατο 29 Ιανουαρίου, σε ηλικία μόλις 31 ετών.

Το μοιραίο βράδυ, εκείνος και μερικοί συνάδελφοί του, μεταξύ αυτών, οι Γιώργος Καπουτζίδης, Γιάννης Κουκουράκης, Αποστόλης Ψαρρός, βρισκόταν στο σπίτι της φίλης τους, Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, όπου γιόρταζαν όλοι μαζί τα γενέθλιά της.

Διαφήμιση

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, λίγο μετά τις 6 το πρωί, ο Πάνος Νάτσης ανέβηκε στη μηχανή του, φορώντας το κράνος. Σε κάθετο δρόμο κινούταν ένα απορριμματοφόρο (φορτηγό ιδιώτη που μετέφερε μπάζα, κατά πληροφορίες), το οποίο οδηγούσε ένας 39χρονος υπάλληλος, γεννηθείς στην Ιταλία. Πιθανότατα το βαρύ όχημα κινούταν στην οδό Δεληγιώργη, ενώ η μοτοσικλέτα του καλλιτέχνη επί της Κεραμεικού. Η μηχανή και το φορτηγό συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα η μοτοσικλέτα να πέσει στην άσφαλτο και ο Πάνος Νάτσης να εκσφενδονιστεί και να βρει τραγικό θάνατο.

Την Τετάρτη 2/2, στο νεκροταφείο Σχιστού, στις 15:00 πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Πάνου Νάτση, με τα οικογενειακά του πρόσωπα, τους φίλους και τους συνεργάτες του να του λένε το τελευταίο αντίο.

Το πρωί της Πέμπτης 3/2, η σύντροφος του αδικοχαμένου ηθοποιού, Διονυσία Γεωργιάδου, έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εκφράζοντας τη βαριά στεναχώρια της για τον χαμό του αγαπημένου της.

Δημοσίευσε μία φωτογραφία, όπου εκείνη και ο Πάνος Νάτσης ποζάρουν αγκαλιασμένοι και χαμογελούν, με τον έρωτά τους να είναι ζωγραφισμένος στα πρόσωπά τους.

«Η ηλικία ενός ανθρώπου είναι το άθροισμα των στιγμών που έζησε ευτυχισμένος. Ξέρω ότι μου ζητάς συγνώμη που με έκανες να κλαίω. Ξέρω ότι η αγάπη δεν τελειώνει εδώ. Θα σ’ αγαπάω κάθε μέρα και πιο πολύ. Η νουνίτα» σημειώνει στη λεζάντα της τρυφερής φωτογραφίας, ραγίζοντας καρδιές.

Καλλιτέχνες της εγχώριας showbiz έχουν σχολιάσει το post της Διονυσίας Γεωργιάδου, εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους, μεταξύ αυτών ο Άκης Δείξιμος, η Ιουλία Καλλιμάνη, ο Στέργιος Λυμπέρης.

Tα λόγια στερεύουν σε αυτές τις περιπτώσεις. Ο χρόνος μαλακώνει τον πόνο. Καλή δύναμη στην οικογένεια, την σύντροφο, τους φίλους και συνάδελφους του Πάνου Νάτση.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Πες μου τι φοράς τώρα: Τι είναι το sexting που έχει κατακτήσει τον κόσμο;

ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ: Δεν θα το πιστεύετε. Δείτε τον Λάκη σε ασπρόμαυρη φωτογραφία από την παιδική του ηλικία