in

Πάνε για Ισόβια με το νέο ποινικό κώδικα οι 3 για το βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη

Οι 3 φερόμενοι δράστες του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη με την αλλαγή που έχει γίνει το τελευταίο διάστημα στον ποινικό κώδικα, αν αποδειχθεί από τις τοξικολογικές εξετάσεις η κοπέλα έχει λάβεί ουσίες για να κάμψει την οποία αντίσταση της και κατηγορηθούν για ομαδικό βιασμό απειλούνται με ισόβια

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στο πάρτι συμμετείχαν και εκδιδόμενες κοπέλες χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η 24χρονη άνηκε σε αυτές! Κάθε άλλο!

Αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας τόσο στις κάμερες του πολυτελούς ξενοδοχείου, όσο στις κλήσεις που δέχτηκε πριν και μετά η 24χρονη κοπέλα αλλά και σε στίγματα κινητών ενώ αναμένεται να αρθεί το απόρρητο των τηλεπικοινωνιών όλων των εμπλεκομένων ατόμων!

Διαφήμιση

Η 24χρονη αναγνώρισε συνολικά τρία άτομα. Τα δύο αδέρφια και τον φίλο της ο οποίος και ήταν αυτός που την έστειλε στο συγκεκριμένο πάρτι της σουίτας του ξενοδοχείου!

Παράλληλα ερευνάται κύκλωμα μαστροπείας με παρακλάδια του στο Ντουμπάι και τη Μύκονο με συμμετοχή γνωστών παικτών από ριάλιτι επιχειρηματιών και αθλητών

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Rihanna: Η νέα σειρά για τον άγιο Βαλεντίνο

Ομορφιά: 3 τάσεις που μπορείς να δοκιμάσεις, εμπνευσμένες από τον Αιγόκερω