in

Παναθηναϊκός: Έτσι έβαλε 7 πόντους σε 8 δευτερόλεπτα και νίκησε τη Φενέρ. Viral Video

Πρώτος αγώνας στο ΟΑΚΑ χθες για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ για τη 2η αγωνιστική της Euroleague με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε και πρώτη νίκη μπροστά στο κοινό του με επική ανατροπή.

Δύο αντιαθλητικά φάουλ κέρδισε ο ΠΑΟ τα τελευταία δευτερόλεπτα και έκανε αυτό το 7-0 ανατρέποντας το αποτέλεσμα και παίρνοντας το ροζ φύλλο του αγώνα με το Νέντοβιτς να σημειώνει 13 πόντους στην τέταρτη περίοδο.

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός με το περισσότερο διάστημα ο Παναθηναϊκός να ακολουθούσε τη Φενέρμπαχτσε στο σκορ χωρίς ωστόσο να καταφέρνει να ξεφεύγει με μεγάλες διαφορές.

Διαφήμιση

Με το σκορ να είναι στο 79 79 Ο Παναθηναϊκός κερδίζει γκολ-φάουλ και παίρνει προβάδισμα 82-79. Η Φενέρ απαντάει με ένα 8-0, το σκορ γίνεται 82-87 και όλα δείχνουν να έχουν χαθεί στο ΟΑΚΑ

Ένα δίποντο φέρνει το σκορ στο 84 87 και όταν η κατοχή φτάνει στον Παναθηναϊκό 10 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα κερδίζει αντιαθλητικό φάουλ!

Οι δύο εύστοχες βολές κάνουν το 86-87 και στην επαναφορά της μπάλας κερδίζει νέο αντιαθλητικό. Το σκορ γίνεται 88 87 με τις νεες βολές και ο Ιωάννης Παπαπέτρου κερδίζει τρεις βολές σε φάουλ πάνω σε σουτ.

Εύστοχος και στις τρεις και το σκορ 91-87. Στην επόμενη επίθεση η Φενέρμπαχτσε αστόχησε σε σουτ τριών πόντων

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Στικούδη γέννησε; γεννάει; Ποτέ θα γίνει μάνα τελικά;

Θέμης Αδαμαντίδης: Αποκάλυψε το λόγο που έδωσε σε 2 από τους 5 γιους του το όνομα Θέμης Αδαμαντίδης