in

Παναθηναϊκός μπάσκετ: Οι φίλαθλοι βράζουν και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παίζει με τις γάτες του

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει αποτραβηχτεί από την ηγεσία του μπασκετικού Παναθηναϊκού και η καθημερινότητα του κυλάει σε πιο ήπιους ρυθμούς!

Μέσα από τα Story του στο instagram που δημοσιεύει συχνά την καθημερινότητά του η οποία εκτός φυσικά από τις ώρες εργασίας περιλαμβάνει μπάνιο στη θάλασσα, γυμναστική αλλά και παιχνίδι με τις γάτες που αγαπά!

Διαφήμιση

Ο Παναθηναϊκός χθες το βράδυ υπέστη μία ντροπιαστική ήττα στο Βελιγράδι χάνοντας από τον Ερθυρό Αστέρα με 81-48 σε μία από τις χειρότερες βραδιές του εξάστερου στην Ευρωλίγκα.

Οι φίλαθλοι βράζουν οι παίκτες έφυγαν με κατεβασμένα κεφάλια και κανείς δεν ξέρει το μέλλον του Παναθηναϊκού ο οποίος είναι στην 17η θέση.

Σίγουρα το πρόγραμμα στις πρώτες αγωνιστικές δεν έχει ευνοήσει καθόλου τον Παναθηναϊκό αφού έχει δώσει 5 παιχνίδια εκτός έδρας και τρία στην έδρα του!

Θα μπορούσε μάλιστα η πορεία του να μην ήταν τόσο άσχημη αν στην έδρα του μετά τις 2 νίκες επί των Τουρκικών Εφές και Φενέρ δεν έχανε από τη Γαλλική Βιλερμπάν από όπου και ξεκίνησε η μουρμούρα!

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού απαιτεί λύσεις και σίγουρα δεν πρέπει να μείνει έτσι η ιστορική μαύρη νύχτα του μπασκετικού Παναθηναϊκού

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Προκόπης Παυλόπουλος: Με κορονοϊό διαγνώστηκε ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Σάκης Τανιμανίδης Χριστίνα Μπόμπα: Ξενοίκιασαν από το Κολωνάκι και μετακομίζουν