in

Ούρσουλα Κορμπερό: Η Τόκιο ποζάρει τόπλες με τακούνια, κάνει βαθύ κάθισμα και ζαλίζει με το μαγιό της


Η Ούρσουλα Κορμπερό έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο μέσα από τη συμμετοχή της στο La casa de papel την επιτυχημένη σειρά του Netflix υποδυόμενη την Τόκιο αλλά και για τον ρόλο της ως Ρουθ Γκόμες στη νεανική σειρά Física o química

Η Ισπανίδα ηθοποιός ήταν οι αγαπημένες των περισσότερων τηλεθεατών στην τέλεια ληστεία και ο θάνατος στη σειρά στεναχώρησε εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο!

Η Κορμπερό έχει περισσότερα από 23 εκατομμύρια ακόλουθους στο instagram και απολαμβάνει τη δημοσιότητα που κέρδισε μέσα από τη δουλειά της.

Διαφήμιση

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην αγαπημένη Ibiza, διακοπές με την παρέα της και φυσικά μέσα από το Instagram δημοσιεύει μικρές καθημερινές στιγμές από τις διακοπές της!

Κάνει μπάνιο, παίζει με την παρέα της και ενίοτε ποζάρει πpoκλητικά συντηρώντας το μύθο της ως κακό κορίτσι!

Λίγο νωρίτερα σήμερα έφαγε το πρωινό της χωρίς να φοράει ρούχα και λίγο παλιότερα είχε ποζάρει τόπλες ισορροπώντας πάνω στα τακούνια της.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
tzoker-Κληρωση

ΚΛΗΡΩΣΗ Τζόκερ 21/8: Τυχερά νούμερα και αριθμός τζόκερ. Δες αν κέρδισες τα 8.888.888 ευρώ του ΤΖΑΚΠΟΤ

Βίντεο: Η Γεωργια Τουμαντζη τραγουδάει “τα στόρι μου” με το σoυτιέv και η Κατερίνα Λιόλιου αποθεώνει