in

Όταν η Τζένιφερ Λόπεζ ως καυτή MiΙf αποπλανούσε νεαρό γείτονα και κόλαζε

Αν σου αρέσει και η Τζένιφερ Λόπεζ και παρακολουθείς όλα αυτά τα χρόνια τη ζωή της, τότε σίγουρα είναι η ταινία που και έχεις δει και σου έχει μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη.

Η Λατίνα σταρ σε ρόλο καuτής μητέρας παραδίδει μαθήματα εpωτισμού στον κατά πολύ νεότερο της γείτονα. Θέλετε κι άλλο;

Διαφήμιση

Το στόρι δε μας σόκαρε–τα έχουμε συνηθίσει αυτά- αλλά, αν δεν το έχεις, αξίζει να δεις το The Boy Next Door μόνο και μόνο για να απολαύσεις τη Λόπεζ σε καθτές σκηνές και να νιώσεις την ένταση του ψυχολογικού αυτού θρίλερ.

Η Λατίνα σταρ υποδύεται μια νεαρή χωρισμένη μητέρα που έρχεται αντιμέτωπη με τον «πειρασμό» που μετακομίζει απέναντι από το σπίτι της. Ο νέος της γείτονας, πολύ νεότερος της, ξεκινά να τη διεκδικεί από την πρώτη στιγμή και καταφέρνει να συνάψει εPωτική σχέση μαζί της.

Τι γίνεται όμως όταν εκείνη αποφασίζει να δώσει τέλος; Το σενάριο παίρνει μια απροσδόκητη τροπή, ο νεαρός παρουσιάζει το άλλο του πρόσωπο και η ίδια προσπαθεί να σώσει τον εαυτό και το παιδί της.

Θα σου θυμίσει κάτι από «Enough», όπου και πάλι είδαμε τη Λόπεζ σε έναν πιο δυναμικό και λικότερο γλυκανάλατο ρόλο.

Στο καστ των ηθοποιών ο Τζον Κορμπέτ, γνωστός στις γυναίκες από τη σειρά «Sex and the City» όπου υποδύθηκε τον εpωτικό Έινταν.

Το συμπρωταγωνιστή της Λόπεζ ενσαρκώνει ο Αμερικανός ηθοποιός και μοντέλο Ράιαν Γκάζμαν. Σε ρόλο – έκπληξη θα απολαύσουμε και την Κριστίν Τσένογουεθ.

Έρωτας, εμμονή και εκδίκηση είναι τα συστατικά του The Boy Next Door που είναι μία καλή λύση να δεις τώρα που χειμωνιάζει και κάθεσαι σπίτι. Λογικά αφού είναι ταινία του 2015 θα υπάρχει σε αρκετές πλατφόρμες

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

GNTM: ΔΕ μας τα Λεει καλά – Η βαθμολογία που έκανε έξαλλη την Παρασκευή Κερασιώτη πρώην παίκτρια του ριάλιτι

Το μεγάλο Παζάρι: Η Κατ Τόρες, πρώην του Ντι Κάπριο με τα εσώpoυχα μας δείχνει τι έχασε