in

Όταν η 20χρονη Βίκυ Καγιά φωτογραφιζόταν για το Nitro 23 χρόνια πριν

Η Βίκυ Καγιά με το γλειφιτζούρι στο χέρι σε μια συλλεκτική φωτογράφηση

Το αρχείο είναι το νούμερο ένα όπλο του δημοσιογράφου και στην περίπτωσή μας τα όπλα είναι… πολλά. Αύγουστος 1998 και το περιοδικό Nitro του Πέτρου Κωστόπουλου φιλοξενεί στο εξώφυλλο του 34ου τεύχους του το πολλά υποσχόμενο μοντέλο, Βίκυ Καγιά.

Σε μια αποκαλυπτική φωτογράφιση, η 20χρονη τότε Βίκυ ξεκινούσε στο χώρο του μόντελινγκ με τους θαυμαστές της να είναι χιλιάδες.

Διαφήμιση

Το καστανόξανθο κορίτσι με το εντυπωσιακό κορμί που έμελλε να στιγματίσει τα 90’s αφέθηκε στα χέρια του κομμωτή και μακιγιέρ Πάνου Καλλίτση και το φακό της Κατερίνας Τσατσάνη, δίνοντας μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

«Το πρόσωπο και οι διαστάσεις των 90’s έχουν βρει το ιδανικό τους καλούπι στις δικές της γωνίες και αναλογίες. Μπορεί να μεταμορφώνεται αβίαστα από πιν-απ σε γυναίκα της διπλανής πόρτας και κάθε της μεταμφίεση να ελκύει την ίδια ενέργεια και φρεσκάδα.

Η Βίκυ Καγιά είναι το κορίτσι για το οποίο θα άφηνες το δικό σου χωρίς δεύτερη σκέψη. Έστω κι αν ήξερες εκ των προτέρων ότι κάνεις λάθος», έγραφαν τότε οι συντάκτες του Nitro.

Και έπεσαν σε όλα μέσα. 16 χρόνια μετά, η Βίκυ έχει γράψει τη δική της ιστορία και αποτελεί ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα που γέννησε η Ελλάδα. Απολαύστε την στην αρχή της καριέρας της στο απόλυτο vintage υλικό.





Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Και ο Θεός έπλασε… τη Μαίρη Βιτινάρος: Η Ελληνίδα καλλονή που σαρώνει τις πασαρέλες του εξωτερικού. Στο GNTM γρήγορα κριτής

Αναστασία Τερζή: Αγιοβασιλίτσα στην Αυστραλία η γιατρίνα προσφέρει τα δώρα της