in

Κλέλια Ρένεση: Το ολόγuμvο της βίντεο που είδε και ο κυρ Ηλίας και έρχισε τη μουρμούρα σε βίντεο του Μάνου Τσάο

Ο Μάνου Τσάο είναι Γάλλος τραγουδιστής με γαλικιανή και βασκική καταγωγή. Τραγουδά στα γαλλικά, τα ισπανικά, τα αραβικά, τα γαλικιανά, τα αγγλικά και τα ελληνικά.

Παγκόσμια επιτυχία είχε κάνει πρώτα με το τραγούδι Me Gustas Tu

Πριν μερικά χρόνια ο Manu Chao, έχει γίνει μόνιμος κάτοικος Παγκρατίου. Ο Γάλλος καλλιτέχνης είχε τότε σχέση με την Κλέλια Ρένεση η οποία κατοικούσε στο Παγκράτι έτσι έμενε μαζί της.

Διαφήμιση

Μάλιστα, αρκετές είναι οι φορές, που ο κόσμος τον έβλεπε να κυκλοφορεί στον δρόμο απλά ντυμένος προσπαθώντας να περάσει απαρατήρητος.

Κάπου το 2019 το ζευγάρι χώρισε ενώ λίγο αργότερα η Κλέλια Ρένεση έφερε στον κόσμο το πρώτο τη παιδί, μία κόρη για το οποίο η ηθοποιός και τραγουδίστρια είχε σπεύσει να δηλώσει ότι δεν είναι παιδί του Manu Chao
Μετά τη σχέση της με τον διάσημο Γάλλο τραγουδιστή με την ισπανική καταγωγή, δεν έχει γίνει γνωστό το παραμικρό για την προσωπική της ζωή

Πριν το χωρισμό το ζευγάρι μαζί κυκλοφόρησε το νέο βίντεο κλιπ του ερμηνευτή για το τραγούδι «Moonlight Avenue». Το τραγούδιήταν το πρώτο ντουέτο της Κλέλιας και του Γάλλου καλλιτέχνη, που γνωρίζει επιτυχία σε όλο τον κόσμο.

Η ηθοποιός έμοιαζε να απολαμβάνει την επαφή της με το νερό, ενώ στα πλάνα που βρίσκεται έξω από τη θάλασσα, κάθεται τοπλες, επάνω σε έναν βράχο και προσποιείται ότι παίζει με μία κιθάρα.

Το ζευγάρι συνεργάστηκε για ένα μουσικό project με τίτλο «TI.PO.TA».

«Το TI.PO.TA είναι κυριολεκτικά τίποτα… και είναι τα πάντα. Είναι ένας ιός και η θεραπεία. Το TI.PO.TA είναι ένα ντουέτο… ήχοι, λέξεις, εικόνες και όνειρα…», αναφέρει η λεζάντα κάτω από το βίντεο στο Youtube.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Άιρις Λο: Η κούκλα κόρη του Τζουντ Λο είναι άγρια, βγάζει γλώσσα και…δαγκώνει. Φωτογραφία

Ανέκδοτο: Ο Ινδιάνος και η αλλαγή ονόματός …! Τρελό γέλιο