in

«Όλα για τη Ζωή μας»: Ο Σάββας Πούμπουρας μιλά για την κατάθλιψη και εξηγεί πώς την καταπολέμησε

Το Σάββατο, 29 Ιανουαρίου, στις 08:50, στο MEGA

Κάθε Σαββατοκύριακο στις 08:50, στο MEGA, στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη μαθαίνουμε τρόπους για να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας και να ζούμε με ισορροπία.

Ο παρουσιαστής Μιχάλης Κεφαλογιάννης

Το Σάββατο 29 Ιανουαρίου, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» αναλύει τη διαταραχή της κατάθλιψης και των πραγματικών συμπτωμάτων της. Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι η κατάθλιψη οφείλεται στον τρόπο που ερμηνεύουμε τα γεγονότα κι όχι στα ίδια τα γεγονότα, καθώς και ότι μπορεί να κρύβεται ακόμα και πίσω από τα πιο χαμογελαστά πρόσωπα.

Καλεσμένος του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι ο παρουσιαστής Σάββας Πούμπουρας, ο οποίος αναφέρεται στη κατάθλιψη που πέρασε πριν λίγα χρόνια, στις αιτίες αλλά και στους τρόπους που τον βοήθησαν να την ξεπεράσει.

Διαφήμιση

Στις υπόλοιπες ενότητες της εκπομπής μαθαίνουμε ποια είναι τα 7 βήματα για να λύσουμε αποτελεσματικά τις διαφωνίες μας στην εργασία, ποια τρόφιμα και για πόσο καιρό μπορούν να συντηρηθούν στην κατάψυξη, καθώς και για ποιους λόγους τα επιτραπέζια παιχνίδια αποτελούν μία ιδανική απασχόληση για τα παιδιά.

Την Κυριακή 30 Ιανουαρίου, η εκπομπή εστιάζει στην εθιστική δράση της ζάχαρης αλλά και στα οφέλη των σακχάρων στον οργανισμό μας. Οι επιστήμονες προτείνουν εύκολους τρόπους για να ελέγξουμε την ποσότητα των γλυκών στη διατροφή μας, καθώς, όπως τονίζουν, μπορούμε να τα
εντάξουμε στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής.

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η παρουσιάστρια Άννα Πρέλεβιτς, η οποία θυμάται την περίοδο που έτρωγε καθημερινά γλυκά και εξηγεί γιατί δεν μπορεί να αντισταθεί στον πειρασμό τους.

Επίσης, η εκπομπή παρουσιάζει τρία ενδιαφέροντα θέματα: πώς αντιδρούν οι άνδρες και οι γυναίκες στην ερωτική απογοήτευση, γιατί η βιώσιμη διατροφή συμβάλλει σημαντικά στην προστασία του περιβάλλοντος και, τέλος, ποιες είναι οι σύγχρονες λύσεις στη γυναικεία ακράτεια, που μπορεί να αφορά και μικρότερες ηλικίες.

Δείτε το τρέιλερ:

«Όλα για τη Ζωή μας» – Με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη 
Κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 08:50, στο MEGA

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Άγγελος Λάτσιος-Γαία Μερκούρη: Στη χιονισμένη Άνδρο κάνουν γιόγκα topless

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Εμφάνιση με glitter μακιγιάζ