in

Ο Άνθρωπος του Θεού η ταινία: Τόνια Σωτηροπούλου, Άρης Σερβετάλης, Μίκι Ρουρκ. Πότε βγαίνει στον κινηματογράφο

Η ταινία σαρώνει τα βραβεία, πριν ακόμη προβληθεί στις αίθουσες – Καθηλωτικός ο Αρης Σερβετάλης στον ρόλο του Αγίου Νεκταρίου

Την Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021 βγαίνει στους κινηματογράφους η ταινία Ο άνθρωπος του θεού. Η Τόνια Σωτηροπούλου αισθάνθηκε την ανάγκη να καταθέσει δημόσια την άποψή της σχετικά με αυτήν την καταπληκτική ταινία.

Διαφήμιση

Σε μία ανάρτηση που έκανε στο instagram τόνισε:

Έχω υπάρξει πολλές φορές τυχερή στην πορεία της δουλειάς μου, έχω δουλέψει με υπέροχους ανθρώπους και δημιουργούς, η ταινία “Ο Άνθρωπος του Θεού” είναι μια από της αγαπημένες μου δουλειές και περιμένουμε όλοι πως και πως να την μοιραστούμε μαζί σας!

Είναι μια ιστορία για το προσωπικό ταξίδι του κάθε ανθρώπου που μέσα από δυσκολίες και δοκιμασίες,βρίσκει το φως. Η πίστη είναι κινητήριος δύναμη (και δεν έχει πάντα θρησκευτικό πρόσημο ) .

Η δημιουργός της ταινίας είναι μια σπουδαία, δυνατή γυναίκα και την ευχαριστούμε όλοι από καρδιάς που μας έδωσε την ευκαιρία να είμαστε μέρος του «οράματος» της!

“Ο Άνθρωπος του Θεού” γυρίστηκε σε ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο λόγω Covid και χαίρομαι ιδιαίτερα που σήμερα προβάλλεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στα πλαίσια του Athens Open air film festival και από την Πέμπτη στους κινηματογράφους

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Μοντέλο του GNTM με ναρκωτικά: Μαρτυρία αστυνομικού. Έντρομη μόλις τη σταματήσουμε πήρε τηλέφωνο και ζήταγε…

Πέθανε ο Ανέστης Βλάχος