in

Νύχια: Μάθε να κάνεις τα Velvet Nails που θα σαγηνεύσουν στις γιορτές

velvet-nails

Ψάχνετε για μια γιορτινή εμφάνιση για τα νύχια σας; Τότε τα βελούδινα νύχια είναι τέλεια για εσάς! Αποκαλύπτουμε πώς λειτουργεί η τάση στα βερνίκια νυχιών.

Τα βελούδινα νύχια είναι ένα από τα πιο όμορφα trend αξεσουάρ που μπορεί να φορέσει κανείς.


Δεν υπάρχουν όρια στη δημιουργικότητά μας όταν πρόκειται για μανικιούρ: είτε με έντονα χρώματα, είτε με φυσικά βερνίκια είτε με ασυνήθιστα μοτίβα – το styling των νυχιών μας και κάθε τάση στα νύχια είναι έκφραση της προσωπικότητάς μας. Γι’ αυτό είμαστε πάντα σε επιφυλακή για τις τελευταίες τάσεις για τα δάχτυλά μας.

Διαφήμιση

Τρέχον αγαπημένο: Velvet Nails. Εδώ σας λέμε πώς λειτουργεί αυτή η τάση για βελούδινα βερνίκια νυχιών

Η τάση Velvet Nails έρχεται από τις ΗΠΑ και σημαίνει ότι καλύπτετε τα νύχια με μια βελούδινη λάμψη. Δίνει σε κάθε μονόχρωμη εμφάνιση μια δροσερή πινελιά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα χρώματα και σε φυσικά νύχια και νύχια gel.

Τα βελούδινα νύχια φυσικά δεν είναι πραγματικά βελουτέ, αλλά το βερνίκι νυχιών λάμπει μέσα από τα ελαφριά εφέ όπως ένα βελούδινο ύφασμα και μοιάζει με αληθινό βελούδο.

Είναι ιδανικά όχι μόνο για τις γιορτές, αλλά για όλη τη χρονιά!

Τα velvet nails ή αλλιώς τα βελούδινα νύχια είναι η nail τάση που επικρατεί αυτή την περίοδο και λατρεύουν όλα τα fashion girls.
Το βελούδο έχει μια κομψή υφή που πάντα σαγήνευε τις γυναίκες.

Εκτός λοιπόν από τα ρούχα, τώρα το συναντάμε και στα νύχια μας και αυτή είναι μια ευχάριστη έκπληξη που αναμφίβολα θα σας κλέψει την καρδιά.

Είναι αυτό το απαλό και silky touch που αποπνέει πολυτέλεια και θα κάνει το γιορτινό σας μανικιούρ μοναδικό.
Ειδικά τώρα που τα nail bars είναι ανοιχτά, κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας και χαρίστε του εντυπωσιακά άκρα με βελούδινη αίσθηση.
Οι nail artists φέτος μας προτείνουν ένα από τα πιο γιορτινά nail designs.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ: Σοκ από τις προβλέψεις για το 2022. Θα είναι χειρότερο από το 2020! ΔΕΣ τι θα γίνει

Πέθανε ο Φώτης Συκαλιάς

Πέθανε ο Φώτης Συκαλιάς 48 ετών: Ήταν ανεμβολίαστος ο γνωστός επιχειρηματίας στο Βόλο