in

Αντζελίνα Τζολί: Ποζάρει χωρίς μακιγιάζ και συγκλονίζει με το μήνυμά της προς όλες τις γυναίκες – Η φωτογραφία

Το δικό της μήνυμα για τη φυσική ομορφιά γενικότερα και την εξωτερική της εμφάνιση θέλησε να διαδώσει η Αντζελίνα Τζολί.

Η ίδια αποτελεί πρότυπο ομορφιάς παγκοσμίως, αλλά οι φορές που έχει απασχολήσει το κοινό για τα κιλά της είναι περισσότερες. Η Αντζελίνα που πρώτη βγήκε και μοιράστηκε το πρόβλημα υγείας της, και τη διπλή μαστεκτομή, προσπαθώντας να μεταφέρει μήνυμα δύναμης κι αισιοδοξίας, καθηλώνοντας την κοινή γνώμη, είναι η ίδια γυναίκα που κάνει έκκληση να αφήσουμε τους πρόσφυγες να ζήσουν με αξιοπρέπεια.

Τώρα, προσπαθεί γι ακόμη μια φορά να περάσει το μήνυμα της εσωτερικής ομορφιάς, ποζάροντας εντελώς άβαφη και γράφοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα φοβερό κείμενο για την εξωτερική ομορφιά και κάνει έκκληση να διαδοθεί!

Διαφήμιση

Διαβάστε το:

«Κάτω από το μακιγιάζ και πίσω από το χαμόγελο , είμαι απλά ένας φυσιολογικός άνθρωπος. Πολλά κορίτσια με θαυμάζουν. Θέλω να ξέρουν ότι το φυσικό είναι όμορφο . Δεν έχουν πλήρη επίγνωση του γεγονότος ότι πίσω από τις εμφανίσεις αυτές υπάρχουν πολλοί σχεδιαστές , μακιγιέρ , και Photoshop.

Η αίσθηση που έχουν για την ομορφιά των celebrities είναι εσφαλμένη. Θα πρέπει να είναι ξέγνοιαστες . Να αγαπούν αυτό που πραγματικά είναι. Δεν έχει σημασία πως θα είναι η εξωτερική τους εμφάνιση, είναι το εσωτερικό που πραγματικά μετράει. Στα 40 τώρα αρχίζω να δέχομαι αυτό που πραγματικά είμαι. Έχω ατέλειες και αυτό είναι εντάξει .

Είμαι περήφανη για όλες τις γυναίκες που είναι γενναίες και πραγματικές και μπορούν να πουν ότι είναι αρκετές και όμορφες απλά όπως είναι! Ελπίζω να διαδώσετε το μήνυμα και να κάνουμε τον κόσμο να αντιληφθεί ότι εκτιμάμε την εσωτερική ομορφιά περισσότερο από την εξωτερική εμφάνιση».

Αυτό που αποδεικνύεται είναι, ότι πίσω από την ακαταμάχητη γοητεία της και το ταλέντο της που την έχει κάνει ίσως τη διασημότερη γυναίκα στον κόσμο, κρύβεται αυτό που λέει και η ίδια: Ένας φυσιολογικός άνθρωπος.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου με μικpoσκοπικό μαγιό. Για μπάνιο με σουπερ τοσoδoύλι poζ μπικίνι

Lady Gaga: Ποζάρει τόπλες με σέξι ροζ μαγιό στην πισίνα του σπιτιού της – Το τoupλώνει και μοιράζει υπογλώσσια