in

Ντέμι Ρόουζ: Η αντικαταστάτρια της Κάιλι Τζένερ, αρχίζει να “φέρνει” στην Κιμ Καρντάσιαν

Υπάρχει μια φράση που λέει «Μην πιστέψεις το ποτέ του μεθυσμένου και το πάντα του ερωτευμένου». Εμείς θα προσθέσουμε και το «Μην πιστέψεις ποτέ το Σ΄αγαπώ του διάσημου από το Hollywood».

Ο ράπερ Tyga αφού είχε για ένα χρόνο σχέση με την Kylie Jenner και της έκανε δώρο γενεθλίων πάνω από 300.000 δολάρια σχεδόν μετά την χώρισε και αρχισε να τα κλαίει. Αλλά τα έκλαψε πολύ καλύτερα εφόσον είχει στο πλάι του την Demi Rose.

Δεν άργησε και πολύ να βρει αντικαταστάτρια ο ράπερ, αφού δεν είχαν περάσει παρά δύο εβδομάδες από τότε που σφύριξε τη λήξη του νταλαβεριού του με την Kylie. Να είσαι άντρας, να έχεις σχέση με την Kylie που είναι σούπερ ντούπερ σέξι, να την αφήνεις και να πέφτει στα δίχτυα σου μια ακόμα πιο σέξι.

Διαφήμιση

Ε, αυτό λέγεται και φάρδος, αλλά και μεγάλη ικανότητα. Ο Tyga θα μπορεί να είναι το εισιτήριο της για μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα.

Αν και η Demi Rose δεν φαίνεται να έχει ιδιαίτερη ανάγκη έναν μέτριας ισχύος ράπερ, αφού οι καμπύλες της είναι αρκετές για να τραβήξουν όλα τα βλέμματα. Θες δεν θες, θα μείνεις στην πίσω κίνηση της.

Μάλιστα από τότε που έπεσε στα χέρια του γύπα ράπρ έχουν περάσει χρόνια και έχει αρχίσει ήδη να φέρνει πιο πολύ στην Κιμ Καρντάσιαν αφού όλα πάνω της έχουν φουσκώσει υπερβολικά!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ένα φραπέ στο τέσσερα: Όταν ο Χρήστος Βασιλόπουλος ήταν σερβιτόρος του Αλέξη Γεωργούλη στην Αμερική

Chantel Zales: Σπαζοκεφαλιά – Ψάχνει μαγιό για να κρατά το μπούστο της και προκαλεί ζαλάδες