in

Νίβες Σέλζιους: Ανοίγει τα πόδια, σκύβει στο μπάνιο σου δείχνει το.. γατάκι της και ανεβάζει τη θερμοκρασία

Τη γνωστή και μη εξαιρετέα Νίβες Σέλζιους, την μάθαμε αφού υπήρξε σύζυγος του πρώην παίχτη της ΑΕΚ, του Ντίνο Ντρπιτς. Μπορεί να μην τον θυμάστε αφού η παραμονή του στην ΑΕΚ δεν κράτησε πάνω από 4 μήνες όμως αυτό ήταν αρκετό για να μάθουμε τη Νόβες!

Τα χρόνια πέρασαν και η ίδια συνεχίζει να αναστατώνει τα social media ενώ μας κάνει να στενοχωριόμαστε που δεν έμεινε περισσότερο καιρό στη χώρα μας!

Διαφήμιση

Τέτοια ταλέντα δεν πρέπει να χάνονται και το Κέλσιους δεν είναι τυχαίο, αφού όποτε θέλει ανεβάζει τη θερμοκρασία.

Το πως την ανεβάζει είναι ευλογοφανές: με τις φωτογραφίες που ποστάρει καθημερινά στα προφίλ της και είναι όλα στο ίδιο μοτίβο, με τα πλούσια προσόντα της να είναι πάντα σε πρώτο πλάνο.

Τελευταίο της χτύπημα μπρος στον καθρέφτη της τουαλέτας, με την πλάτης γυρισμένη και ένα μαύρο κολάν να τουρλώνει τα oπίσθια της.

Στη συνέχεια θα δεις κι άλλες φωτογραφίες όπως πάντα από το koolnews ανοίγει τα πόδια και σου δείχνει και το γατάκι της.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Νίκος Μαστοράκης: Έτσι πετσόκοψε την “κουτή” Εύα Καϊλή – Οι 9 βλακείες του EvaGate

Λόρεν Γκούτζερ: Κατεβάζει επικίνδυνα το μπλουζάκι και ανεβάζει βρεγμένες selfie φωτογραφίες