in

Νίκος Τσουμάνης: Αυτοκτονία ή δολοφονία; Ποιος σκότωσε το Νίκο Τσουμάνη; Αυτοκτόνησε ο Νίκος Τσουμάνης

Αυτοκτόνησε ο Νικος Τσουμάνης

Νεκρός βρέθηκε νωρίτερα ο ποδοσφαιριστής Νίκος Τσουμάνης στη Θεσσαλονίκη. Τον άτυχο ποδοσφαιριστή αναζητούσαν από χθες το απόγευμα οι συγγενείς του και οικείοι του οι οποίοι και δήλωσαν την εξαφάνιση του.

Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του δεμένο με λουριά και Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις πρόκειται για αυτοκτονία. Ήταν ένα «χρυσό παιδί, που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα σοβαρά προβλήματα, ίσως και κατάθλιψη».

Αυτοκτόνησε ο Νίκος Τσουμάνης

Ο 31χρονος εντοπίστηκε στη μαρίνα της Νέας Κρήνης δεμένος με λουριά και ο θάνατός του ενδέχεται να προήλθε από πνιγμό. Τα ίχνη του αναζητούνταν από το απόγευμα της Δευτέρας (4/10) και άνθρωποι από το περιβάλλον του είχαν απευθυνθεί στην Αστυνομία, δηλώνοντας την εξαφάνισή του.

Διαφήμιση

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Τσουμάνης αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα κατάθλιψης και είχε οικονομικά ζητήματα. Μάλιστα, συχνά παραπονιόταν για τις οικονομικές απολαβές του από το ποδόσφαιρο και ανέφερε πως, παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε σε υψηλό επίπεδο, δεν κεφαλαιοποίησε σε χρήμα την καριέρα του.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Έχεις σκύλο; Ξεκίνησαν οι έλεγχοι της αστυνομίας. Έτσι θα αποφύγεις το πρόστιμο των 300 ευρώ

Μένιος Φουρθιώτης: Βγήκε από τη φυλακή αλλά δεν μπορεί να βγει στην τηλεόραση