in

Νίκος Μαστοράκης: Έτσι πετσόκοψε την “κουτή” Εύα Καϊλή – Οι 9 βλακείες του EvaGate

Ο Νίκος Μαστοράκης μπορεί να έχει τηλεοπτικά, έχει όμως βήμα και λόγο μέσα από το διαδίκτυο! Χρησιμοποιεί το Facebook για να εκφράζεται και για τους περίπου 30.000 ακόλουθους της προσωπικής του σελίδας το διαδικτυακό και ενίοτε καυστικό σχόλιό του είναι αγαπημένη καθημερινή συνήθεια!

Χθες την τιμητική της είχε η Εύα Καϊλή για την οποία ο έμπειρος δημοσιογράφος σχολίασε

Διαφήμιση

Η ΚΟΥΤΗ ΕΥΑ
Οσο μαθαινουμε περισσοτερα για το EvaGate, τοσο τεινω να πιστεψω οτι η εγχωρια/πανευρωπαϊκη “καλλονη” μπλεχτηκε σε τετοιο λαβυρινθο ανεντιμοτητας, οδηγημενη απο ενα συνδυασμο εμφυτης απληστιας, κενης φιλοδοξιας και πρωτοφανους κουταμαρας. Ισως στην εξισωση αυτων των καταστρεπτικων απαξιών, να προσθεσουμε και τη γοητεια του Ιταλου εραστη.

Βλακεια #1: Να αποδεχτει πονηρες/παρανομες προτασεις lobbying ενω ειχε τετοια θεση και τιτλο.

Βλακεια #2: Να εκτιθεται με προκλητικο τροπο στις υποψιες συναδελφων της, κανοντας ανοιχτα προκλητικες δηλωσεις για τον “πελατη Καταρ.”

Βλακεια #3: Να μην αφουγκραστει τον ψιθυρο αλλων σοσιαλτετοιων βουλευτων που τη λοξοκοιταζαν, ισως οχι επειδη υποπτευονταν οτι τα επαιρνε, οσο επειδη η δεν τα επαιρναν εκεινοι, η επειδη τα επαιρναν και φοβοντουσαν οτι η Ευα θα τους χαλαγε την πιατσα.

Βλακεια #4: Να προβαινει απερισκεπτα σε αγορες ακινητων, ενω ενας καλος απατεωνας θα περιμενε χρονια για να χρησιμοποιησει το μαυρο χρημα.

Βλακεια #5: Να φυλαει στο διαμερισμα της το μαυρο χρημα, αντι να το ειχαν “κομματιασει” και μοιρασει σε μερη και τοπους που θα ηταν δυσκολο να ανευρεθει απο τις διωκτικες αρχες.

Βλακεια #6: Να μη θυμαται οτι ολοι παρακολουθουνται απο ολους, και στον πανικο της (στη συλληψη του Ιταλου) να τηλεφωνει στον πατερα της ζητωντας “μεταφορικο μεσο” των μετρητων, αμεσως μετα δε στον αρχιμαφιοζο Ιταλο για να τον προειδοποιησει. Παραξενο που δεν πηρε και τον τεως κολλητο της Ανδρουλακη…

Βλακεια #7: Οχι μονο να φυγαδευσει το χρημα με οχημα τον μπαμπα, αλλα να αφησει στην βαλιτσα του μετρητου προσωπικα της αντικειμενα, ως… ακουσια αυτοενοχοποιηση. Δεν ειχε ακουσει κατι για DNA.

Βλακεια #8: Να λεει οτι δεν ειδε, δεν ηξερε, δεν ακουσε λες και στο διαμερισμα των 53 τ.μ. υπηρχαν κρυψωνες για ενα εκατομμυριο μετρητα. “Αγαπη μου, εκρυψα τα λεφτα” στορυ.

Βλακεια #9: Να τα ξερασει ολα στον ανακριτη πανω στον πανικο της, αντε τωρα να τα μαζεψουν οι δικηγοροι της.
Η καρικατουρα-Ευα μου θυμιζει το παλιο jingle “τι κουτη, κουτη, κουτη” αλλα και το ανεκδοτο “δεν εισαι μονο κερατας, εισαι και φλυαρος.”

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Η Χάιντι Κλουμ ρατσίστρια; Το κράξιμο για τις φωτογραφίες που «ανέβασε» και προκάλεσε σάλο!

Νίβες Σέλζιους: Ανοίγει τα πόδια, σκύβει στο μπάνιο σου δείχνει το.. γατάκι της και ανεβάζει τη θερμοκρασία