in

Νίκη Κάρτσωνα: Ολόγυμνη το 1998 – Οι φωτογραφίες που έβαλαν φωτιά στο Nitro


Ποιος δεν αναπολεί την “χρυσή” δεκαετία του ’90, εκείνη την εποχή που το lifestyle κυριαρχούσε και οι γυμνές φωτογραφίσεις ήταν η πιο hot τάση; Εμείς, σίγουρα, την έχουμε χαραγμένη στη μνήμη μας, την εκτιμούμε και τη νοσταλγούμε. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, μια βόλτα στο αρχείο μας ήταν αρκετή για να ξαναζήσουμε τις παλιές, αλλά πάντα λαμπερές, δόξες.

Αυτή τη φορά, η προσοχή μας πέφτει πάνω στη Νίκη Κάρτσωνα.

Διαφήμιση

ο 1998, η Νίκη ήταν μόλις 21 ετών και για δύο χρόνια κατείχε ήδη τον τίτλο “Μις Φωτογένεια” από τα καλλιστεία του Ant1. Οι γυμνές φωτογραφίσεις της; Πολλές. Όμως, η συγκεκριμένη έχει αυτό το “κάτι”.

Η όμορφη Καλαματιανή φωτογραφήθηκε για το εορταστικό τεύχος Δεκεμβρίου, και με την απόλυτα αποκαλυπτική της εμφάνιση, έδωσε την εντύπωση ότι ήταν εδώ για να μείνει.

Φορώντας ψηλοτάκουνες γόβες, εσώρουχα, φούστα από βινύλιο και στενό μαύρο κορσέ, έδωσε έναν αποκαλυπτικό τόνο στην εμφάνισή της. Καθώς τα ρούχα αρχίζουν να εξαφανίζονται, η Νίκη παραμένει γυμνή μπροστά στον φακό, προσφέροντάς μας μια ανεπανάληπτη φωτογραφία.

Λοιπόν, τι λέτε; Δεν αξίζει ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο, σε αυτές τις ξεχασμένες, αλλά πάντα χαραγμένες στη μνήμη μας, στιγμές;

Δειτε

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Σοφιάννα Αβραμάκη: Mε μαγιό στο Instagram η single πρώην παίκτρια του Survivor Ελλάδας γίνεται Viral

Τζούλια Νόβα: Με στράπλες μαγιό το πρώτο μπάνιο – Η φωτογραφία που ανέβασε έγινε viral