in ,

Kanye West: Σε ρόλο makeup artist για την Julia Fox

Η Τζούλια Φοξ πρόσφατα περπάτησε στο Παρίσι, φορώντας ένα δερμάτινο σύνολο, wet hair look και μάτια με έντονο μαύρο eyeliner, που σταδιακά γίνεται όλο και πιο μεγάλο, καθώς περνούσαν οι μέρες. Το winged eyeliner έγινε τόσο έντονο, που άρχισε να μοιάζει με τις μάσκες που φοράνε οι υπερήρωες, όπως ο Robin, για να κρύψει την ταυτότητά του. Ωστόσο, το κυρίαρχο ερώτημα που όλοι θέσαμε: Ποιος το έκανε αυτό;

Διαφήμιση

Αποδείχθηκε ότι ήταν πολλά άτομα και τουλάχιστον ένας από αυτούς ήταν η Pat McGrath. Ο makeup artist Daniel Kolaric, ο οποίος έχει δουλέψει με τη Sita Abellan και τη Liv Tyler, το εκτέλεσε για λογαριασμό της McGrath. Όσο για τις άλλες δύο της εμφανίσεις, γνωρίζουμε ότι ο Ye συμμετείχε σε τουλάχιστον μία από αυτές. Χθες το απόγευμα, η Fox δημοσίευσε μια φωτογραφία του Ye, να επεξεργάζεται το makeup της, σε story της στο Instagram με τη λεζάντα, «Θέλετε να μάθετε ποιος είναι ο αγαπημένος μου makeup artist;» (It’s Ye.)

Όσο για εμάς, ελπίζουμε αυτή να ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που ο τραγουδιστής και fashion designer θα δοκιμάσει να πειραματιστεί με το makeup της συντρόφου του. Ίσως να μείνει καλύτερα σε όσα γνωρίζει και έχει επιτυχία.

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

To «MEGA Star» συναντά τη Δέσποινα Βανδή και τον Stan

Μαλλιά: Η diy μάσκα μαλλιών της Cardi B